Spirituele Beurs Kampen 2 april a.s.

· leestijd 1 minuut Cultuur

Horizon verbreden tijdens spirituele beurs in Kampen Zaterdag 2 april van 12.00 tot 17.00 uur vindt er voor de eerste keer een spirituele beurs plaats in wijkgebouw ’t Middelpunt in Kampen. Op de beurs zijn verschillende stands waar mensen terecht kunnen voor een consult. Met een consultprijs van slechts 2 euro is het een mooie gelegenheid voor mensen om kennis te maken met het uitgebreide aanbod. De entreeprijs is vijf euro.

Onze insteek is dat de beurs voor iedereen toegankelijk moet zijn, ook voor mensen die minder te besteden hebben” vertelt Carin Hoek, één van de organisatoren. “Op de beurs kun je onder andere terecht voor tarot en orakel kaarten, healing en boodschappen van engelen, faery reading, psycho tekenen, reiki, verkoop van edelstenen en kristallen oorbellen, coaching en nog veel meer. We vinden het belangrijk dat het aanbod zo gevarieerd mogelijk is, zodat mensen ook echt verschillende consulten kunnen uitproberen.” De vrijwilligers van het wijkgebouw dragen hun steentje bij met een koffiehoek ,waar voor weinig een versnapering te verkrijgen is.

Lezingen; Kennisboek, Prenatale en voorouderlijke belasting(en) en de gevolgen daarvan, Maya astrologie, Healing drum en Meditatie.

Bereikbaarheid Wijkgebouw ’t Middelpunt (Lamoraal van Egmondstraat 2, Kampen) is per openbaar vervoer goed te bereiken en rondom het gebouw is vrij parkeren. Lukt het niet om een parkeerplaats te vinden, dan kunt u terecht op de parkeerplaats bij Albert Hein (aan het begin van de straat) Voor meer informatie over de spirituele beurs kunt u contact opnemen met Carin Hoek te bereiken op spirituelebeurskampen@outlook.com of op facebook Spirituele Beurskampen

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.