Afbeelding

CultuurZIEN organiseert chocolade-arrangement

Cultuur

Als feestelijke afsluiting van de doorzomerserie 2016 organiseert cultuurZIEN op donderdag 25 augustus een chocolade-arrangement. Dit arrangement bestaat uit de stadswandeling ''Flikken op Straat'' en eindigt met een preuvenement bij chocolaterie De Swaen.

Het arrangement start om 19.00 uur vanaf De Botermarkt met de stadswandeling ''Flikken op Straat'', een wandeling langs monumenten die zijn afgebeeld op de chocoladeflikken van chocolaterie de Swaen. Zo komen de deelnemers langs het stadhuis, de stadsbrug en het Gotisch huis. Na ongeveer een uur volgt een ontvangst met koffie of thee en chocolade bij chocolaterie De Swaen. Eigenaar Roel van Gelder vertelt de deelnemers over de geschiedenis van chocolade, over chocolade en over hoe hij zijn prachtige en lekkere producten maakt. En het blijft niet bij kijken en luisteren alleen, ook de smaakpapillen krijgen training.

Het chocolade-arrangement duurt van 19.00 – ca. 21.30 uur. De deelnamekosten (incl. preuvenement) bedragen € 21, - (met biebpas € 20, -). Het arrangement gaat door bij minimaal 8 deelnemers, er kunnen maximaal 15 personen mee. Vooraf opgeven voor deelname is noodzakelijk en kan tot 23 augustus via kunst@cultuurzien.nl of tel. (038)331 10 24.