Afbeelding
F Felix

Musica Religiosa zoekt enthousaiste zangers

Cultuur

KAMPEN - Kleinkoor “Musica Religiosa” uit Kampen start weer met het nieuwe zangseizoen. Er staan diverse optredens gepland in Doornspijk, Gramsbergen en Wezep. Daarnaast presenteert het koor haar derde cd presenteren tijdens een concert op 18 november in de Buitenkerk in Kampen. Het kleinkoor heeft op dit moment twee vacatures.

De organisatie: "Interesse om mee te zingen? Meld je dan aan voor een auditie via info@musicareligiosakampen.nl. Meer informatie is te verkrijgen bij Secretaresse Pety v/d Kolk op telefoonnummer 038-3324235."

Kleinkoor Musica Religiosa bestaat op dit moment uit 22 zangers (6-6-5-5) en zoekt daarbij versteking van één alt en één tenor. De leden bestuderen thuis het repertoire, dat beschikbaar is via een daarvoor ingerichte portal. De repetities, op zaterdagmorgen, vinden doorgaans 1 keer per drie weken plaats in de Chr. Geref. 'Eben-Haëzerkerk' in Kampen en worden geleid door Gerwin van der Plaats. Als zangcoach is de bekende sopraan Clara de Vries uit Zwolle betrokken bij het kleinkoor. Meer informatie over het meezingen bij het kleinkoor is te vinden op de website: www.musicareligiosakampen.nl.