Foto: DEV.
Foto: DEV.

Immanuel en DEV geven gezamenlijk concert in Bovenkerk

Cultuur

KAMPEN - Het Concertkoor Immanuel en het Christelijk Kamper mannenkoor Door Eendracht Verbonden geven zaterdag 24 september een concert in de Bovenkerk. Dit jaar bestaat Immanuel 100 jaar en volgend jaar hoopt DEV dit lustrum te vieren. Door het geven van dit concert wordt symbolisch het stokje overgedragen.

 

De koren zingen zowel afzonderlijk als gezamenlijk. Het gezamenlijke deel zal bestaan uit het zingen van 'Messe solennelle’ van Gounod. Verder werken mee Clara de Vries sopraan, Frank Fritschy tenor, Bert van de Wetering bas en het Goois Symfonie Orkest. Het orgel wordt bespeeld door Sander van den Houten. De dirigenten Harrie Poulssen en Gerwin van der Plaats dirigeren afwisselend de koren.

De kerk gaat om 19.30 uur open en de aanvang van het concert is 20.00 uur. Kaarten van 22,50 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Ev.boekwinkel de Rank aan de Oudestraat 17 in Kampen en bij The Read Shop, Oudestraat 41-43 Kampen. Studenten betalen 15 euro en jongeren beneden 16 jaar hebben gratis entree. Tevens kunnen kaarten besteld worden via www.concertkoorimmanuel.nl of www.devkampen.nl.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 12 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 17 uur geleden