Afbeelding
Nick de Vries

Danswedstrijd voor leerlingen van basisscholen

Cultuur

KAMPEN – Zaterdag 11 februari wordt in ’t Ukien een danswedstrijd gehouden voor leerlingen die op de basisschool zitten. De jury zal letten op uitstraling, techniek en originaliteit. Het is de bedoeling dat je met een groepje van maximaal 4 kinderen, die ongeveer allemaal even oud zijn, een dans maakt. Je mag zelf kiezen op welke muziek je danst. Ook mag je zelf kiezen welke pasjes je doet, welke make-up je draagt en welke kleren je aan doet. Misschien maak je er wel speciale kleren voor. Het mag allemaal!

Gedurende de hele dag zullen er meerdere wedstrijden plaatsvinden in verschillende leeftijdscategorieën. Ook worden er gastoptredens verzorgd door DanzaNiños en de Talentgroep.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar rkdosdans@hotmail.com met hierin de naam en leeftijd van de deelnemer(s), de naam van het groepje en de emailadressen en telefoonnummers van de ouders voor verdere informatie.

Inschrijven kost 5 euro p.p. dat betaald kan worden op de dag zelf. Iedereen is welkom om te komen kijken, en of je nu wint of niet, je krijgt altijd een prijs!

Datum: 11 februari 2017 – Locatie: ’t Ukien, Korteweg 4

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 17 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.