Afbeelding
Remy Steller

Persoonlijke impressies van de Hanzedagen

Cultuur

De Kamper Hanzedagen in juni 2017 waren een succes. Dat bleek uit enthousiaste reacties in kranten, op sociale media en tijdens gesprekken.

Waardoor is dat enthousiasme ontstaan? Wat waren voor u de hoogtepunten tijdens de Hanzedagen? Daar is de redactie van de Kamper Almanak nieuwsgierig naar.

Deel uw impressies met de Kamper bevolking. Laat anderen meebeleven wat u ervaren hebt, wat u gezien hebt, gehoord, geroken, gevoeld of misschien geproefd.

Wij vragen u dit te doen door het inzenden van één foto die uw beleving van het evenement het beste weergeeft. Licht uw keuze toe in maximaal 100 woorden.

Een jury, onder voorzitterschap van Burgemeester Bort Koelewijn, maakt uit alle inzendingen een selectie. Die selectie wordt in de Kamper Almanak van 2018 geplaatst. De gekozen foto’s dienen tevens als basis voor een zomertentoonstelling in het SNS Historisch Centrum. Wie weet gaat úw inzending zo de geschiedenis in.

Stuur uw foto in een jpeg-bestand van minimaal 300 dpi, met de toelichting en voorzien van uw naam en adresgegevens naar 2018@kamperalmanak.nl. Met uw deelname draagt u automatisch de rechten die nodig zijn voor het reproduceren en verspreiden over aan het SNS Historisch Centrum. Na afloop krijgen de inzenders van de voor de tentoonstelling geselecteerde foto’s een fraaie afdruk mee naar huis.

www.kamperalmanak.nl/hanzedagen.html

Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 12 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 19 uur geleden
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
Afbeelding
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05