Afbeelding
Quintus

Uurtje Cultuurtje: ‘PR, hoe doe jíj dat?’

Cultuur

KAMPEN – In café Paatje in de Stadskazerne organiseert CultuurContact op donderdagavond 15 november het 2e Uurtje Cultuurtje van dit seizoen. Ging het in oktober over bestuurlijke onderwerpen, ditmaal wisselen amateurverenigingen ervaringen en kennis uit over het thema PR.

Amateurverenigingen draaien grotendeels op vrijwilligers. Dan kan het handig zijn om eens een kijkje te nemen in de keuken bij de buren. In de gemoedelijke setting van Café Paatje in de Stadskazerne aan de Oudestraat vertellen vertegenwoordigers uit het culturele veld over hún aanpak en ervaringen rondom thema's als PR, financiën, vrijwilligersinzet en bestuurlijke onderwerpen. ‘PR, hoe doe jíj dat?' is het onderwerp van 15 november. Te gast zijn o.a. Brassband Excelsior en Quintus Kampen. Leden van alle plaatselijke verenigingen maar ook andere belangstellenden zijn van harte welkom bij dit Uurtje Cultuurtje. Vanaf 18.30 uur staat de koffie en thee klaar. Aanvang is 19.00 uur. Uurtje Cultuurtje eindigt strikt om 20.00 uur. Zo zijn bezoekers in de gelegenheid eventuele eigen repetities of vergaderingen bij te wonen. Aanmelden is niet nodig. Gratis entree.

Uurtje Cultuurtje is een initiatief van CultuurContact (Quintus Kampen) en wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel. Voor meer informatie: Mariëlle van Zanten, tel. 038-3371200.

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 11 uur geleden
Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 11 uur geleden