Afbeelding
Snackbar Timmer

Bestel een trui van Snackbar Timmer

· leestijd 1 minuut Horeca Kampen

KAMPEN - Inmiddels is het voor ons gevoel al zo’n lange tijd geleden dat iedereen nog vrolijk met z’n allen naar binnen kon wandelen om lekker te komen snacken. We blijven volhouden in deze moeilijke tijden. 

En we hopen dat het met iedereen, in goede gezondheid, goed gaat en goed blijft gaan! Maar wat missen we het soms!! Vooral Berjo heeft zijn momenten dat hij weer zo kan verlangen naar die gezellige late uren in de snackbar:  Waar je dan nog net de voordeur kunt openen om naar binnen te gaan, door de drukte en iedereen die geniet van zijn of haar frietje , snack of milkshake. Weten jullie het nog?! 

Waar er werd gelachen, gezongen. Al was het zo stamp vol , oh wat zouden we er nu van kunnen genieten! Waar hij weer met jullie kan kletsen, al is je eten allang op! Gewoon omdat het kan. Omdat je een goed gesprek hebt. Omdat Berjo een gezelligheidsmens is. En we missen het om eens te vragen hoe het nu echt met jullie gaat! Om Berjo eens even goed in het zonnetje te zetten hebben wij een mega leuke actie opgezet !!

Wij verkopen nu onze eigen Timmer Trui. Om weer eens die gekke Timmer tijden te beleven, al is het op afstand , kun je nu een trui bestellen of afhalen bij ons in de snackbar met een super leuke tekst op de rug! Een opvrolijker waar iedereen met een lach naar kan kijken! Wie wil er nu niet zo’n te gekke trui?! Er zijn maar liefst 3 teksten verkrijgbaar in maat L , XL en XXL.

Prijzen zijn €19,95 per stuk. Andere maten / kinder maatjes zijn beschikbaar op aanvraag! 

Bestel de truien via de chat of bij ons in de snackbar !!

Graag willen wij MT-Wear ontzettend bedanken voor de prachtige bedrukte truien. Jullie zijn toppers !!

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 12 uur geleden