Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Zomerhitte tijdens Kamperui(t)dagen bij Abdij 1427

Horeca Kampen

De zomerhitte wordt dit jaar opgevoerd bij Abdij1472 met de introductie van de Kamperui Afterparty, georganiseerd in samenwerking met Bresify Events. Elke donderdagavond, vanaf 23.00 uur, wordt de locatie omgetoverd tot een bruisende feestlocatie, waar de muziek en de energie tot in de vroege uurtjes doorgaan.

De afterparty,’s die plaatsvinden op elke KamperUi(t)dag, beloven een onvergetelijke ervaring te worden met een line-up van top-dj’s, waaronder DJ Novi, DJ Julian, DJ Mattie, 2 Sides en Bombarie. Deze artiesten, bekend om hun vermogen om het publiek op de dansvloer te houden, vullen de nacht met een mix van muziekgenres.

Maar dat is niet alles. Abdij1472 en Bresify Events hebben ook speciale aanbiedingen aangekondigd die exclusief op hun social media kanalen zullen worden onthuld. Volgers worden aangemoedigd om hun pagina’s in de gaten te houden voor deze exclusieve deals.

De Kamperui(t) Afterparty’s vinden plaats op 3 augustus, 10 augustus, 17 augustus en 24 augustus. Het evenement loopt van 23:00 uur tot 03:00 uur, en het beste van alles is dat de toegang volledig gratis is.

“De zomer is de tijd voor feesten en plezier, en we kunnen niet wachten om onze gasten te verwelkomen op de Kamperui Afterparty,” zegt een woordvoerder van Abdij1472. “We hebben een geweldige line-up van dj’s en enkele fantastische aanbiedingen in petto. Het wordt een zomer om nooit te vergeten.”