Gerwin Companjen (l) en Sjoerd Kwakkel
Gerwin Companjen (l) en Sjoerd Kwakkel Dik Leusink

Companjen Constructies opnieuw Stersponsor VSCO’61

· leestijd 1 minuut Ingezonden Ingezonden

Deze week hebben Companjen Constructies uit Wezep en VSCO’61 een vernieuwde driejarige stersponsorovereenkomst afgesloten op sportpark De Heughte te Oosterwolde. Namens het bekende familiebedrijf ondertekende directeur Gerwin Companjen het sponsorcontract en bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel voor VSCO’61. Als blijk van dank en waardering werd de trouwe stersponsor een fraai bloemstuk aangeboden en werd Companjen Constructies veel succes toegewenst.

Companjen Constructies is een familiebedrijf dat al ruim 175 jaar bestaat. In 1835 begon Bernardus Companjen een smederij in Oldebroek. Hier werden voornamelijk paarden beslagen. Begin van de twintigste eeuw nam Marinus Companjen het bedrijf over en veranderde de bedrijfsnaam in Companjen Landbouw & Mechanisatiebedrijf. De voornaamste activiteiten waren de verkoop en onderhoud van landbouwvoertuigen en melkinstallaties. Door de inpoldering in de jaren zeventig was er een grote vraag naar veeschuren. Sinds die tijd werd de focus volledig op staalconstructies gelegd.

Om verder te professionaliseren en door te kunnen groeien is Companjen Constructies onder aanvoering van Gerrit en Gerwin Companjen in 2009 verhuisd van Oldebroek naar het huidige ruime pand aan de Rondweg in Wezep. Met een eigen project-engineeringsafdeling, een uiterst modern machinepark en een productiehal van 2.500 m2 is Companjen Constructies van alle staalmarkten en constructies thuis. Het bedrijf produceert tevens staalconstructies voor EcoTec gevelliften. Bij Companjen werken inmiddels 40 personen.

Ook VSCO’61 heeft de kennis en ervaring van het staalbedrijf in haar bijna zestigjarige bestaan mogen ervaren. Met de bouw van het clubhuis, de tribune, de sponsortorens, het scorebord en het fraaie sponsorgalerijbord is er sprake van een jarenlang samenwerking. Na een positief verlopen evaluatiegesprek is overeengekomen dat Companjen Constructies en VSCO’61 elkaar ook voor de komende jaren blijven steunen. Hiertoe werd deze week een vernieuwde driejarige stersponsorovereenkomst afgesloten. Directeur Gerwin Companjen en bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel ondertekenden op sportpark De Heughte het vernieuwde stersponsorcontract. Als blijk van dank en waardering werd Companjen Constructies een fraai bloemstuk aangeboden en werd het bedrijf veel succes toegewenst.

De trouwe Stersponsor van VSCO’61 vindt u op:

Companjen Constructies BV
Rondweg 17
8091 XA Wezep
T: 038 - 37 58 021
E: info@companjenconstructies.nl
 www.companjenconstructies.nl

Ook te volgen via Twitter.

Afbeelding
Passieconcert door CMV Euphonia Wilsum in de Hoeksteen IJsselmuiden (3 foto's) Algemeen instagram 17 uur geleden
Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 19 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17