Twirlsters Majofique
Twirlsters Majofique G. Spaan-Tichler

Een geslaagde interne wedstrijd voor Majofique.

Ingezonden Ingezonden

Afgelopen zaterdag 2 oktober was het eindelijk zover. Na 2 keer de datum te hebben verzet i.v.m. Corona, ging het nu wel door. De interne wedstrijd!

Voordat we begonnen kreeg ieder lid een goody-bag gevuld met drinken, iets lekkers en iets leuks. Daarna begon de middag eerst met een instructie aan de leden door Youri en Judith Bras. Daarna mochten de ouders, grootouders, familieleden, vriendinnen en oudleden plaats nemen als publiek.

Het was extra spannend voor de drie dames die meededen met de Kennismakingscursus en vandaag ook hun Kidstwirl mochten laten zien.

Alle routines werden geshowd aan het publiek. De nieuwe dames hebben zelfs drie keer hun show laten zien, ze vonden het geweldig.

Na de wedstrijd was er natuurlijk een prijsuitreiking, normaal heb je nummer 1, 2 en 3, maar vandaag was iedereen nummer 1 en kreeg ook iedereen een gouden medaille als aandenken.

Na de wedstrijd was het een gezellig samen zijn met een BBQ.

Lijkt het je leuk om ook twirlster bij Majofique te worden? Kom dan op een dinsdagavond een kijkje nemen in de Erica Terpstrahal te Wezep vanaf 18.00 uur.  Kijk voor meer informatie over de vereniging en over de twirlsport op www.majofique.nl.