Onze vrijwilligers.
Onze vrijwilligers. Stoomgemaal

Komt u morgen ook naar onze stoomdag

Ingezonden Ingezonden

Morgen, zaterdag 9 oktober, hebben we na 2 jaar weer een open dag in Het Oude Stoomgemaal aan de Kamperzeedijk 7 in Genemuiden. Ook gemaal Veneriete van het Waterschap Drents Overijsselse Delta is open. U bent, op beide locaties, van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 uur.

Er is van alles te zien, het gemaal is onder stoom en er zijn miniatuur stoommachientjes die u kunt bekijken. Er is een foto tentoonstelling over 75 bevrijding van de Fotoclub Positief uit Hasselt, ook het gemaal speelde een rol in die tijd. En natuurlijk zijn onze vrijwilligers er om al uw vragen te beantwoorden. De toegang is gratis, maar een vrije gift wordt zeer gewaardeerd.

Wij zullen u vriendelijk ontvangen, maar wij verwachten van u dat u uw gegevens bij binnenkomst achterlaat endat u en uw gezin zoveel als mogelijk afstand houden van andere bezoekers. Natuurlijk rekenen wij erop dat u zich correct houdt aan het eenrichtingsverkeer en de aanwijzingen van onze vrijwilligers (herkenbaar aan het poloshirt) opvolgt.

Als we allemaal ons best doen wordt het een mooie dag.

Tip: trek makkelijk en stevig schoeisel aan en vooral geen slippers of naaldhakken.