Voorzitter Ben Schreurs (r) van VSCO'61 neemt het duurzaamheidspaspoort NL Greenlabel B voor de hybride velden in ontvangst
Voorzitter Ben Schreurs (r) van VSCO'61 neemt het duurzaamheidspaspoort NL Greenlabel B voor de hybride velden in ontvangst Fotografie Herman van der Wal

Oplevering hybride velden op De Heughte beklonken met sponsorovereenkomst

· leestijd 1 minuut Ingezonden Ingezonden

Afgelopen zaterdag vond de officiële oplevering van de hybride velden op sportpark De Heughte in Oosterwolde door leverancier 4Grass aan VSCO’61 plaats. De goede samenwerking werd beklonken met een exclusieve sponsorovereenkomst. Sjouke Tjeerdsma en Jacco Meijerhof ondertekenden namens 4Grass de meerjarige verbintenis, terwijl bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel dit namens VSCO’61 deed. Hij overhandigde de sponsor een fraai bloemstuk als blijk van dank en waardering voor de samenwerking. Hierna werden onder toeziend oog van wethouder Liesbeth Vos van de Gemeente Oldebroek en Nanne Schoonhoven van Stichting Hart van Oosterwolde de hybride velden officieel overgedragen. Voorzitter Ben Scheurs van VSCO’61 ontving het duurzaamheidspaspoort NL Greenlabel B voor de twee prachtige hybride velden die inmiddels al volop in gebruik zijn.

Na intensief onderzoek op verschillende sportparken in Nederland heeft VSCO’61 vorig jaar haar keuze laten vallen op het geweven hybride systeem XtremeGrass van 4Grass. Het natuurgras op de velden 3 en 4 zijn hier dit voorjaar mee versterkt en inmiddels in gebruik genomen. Deze velden zijn getest en beoordeeld met een NL Greenlabel B voor wat betreft duurzaamheid, wat tevens het doel van 4Grass is; het realiseren van duurzame sportvelden. Ook zijn er prachtige dug-outs geplaatst op veld 3 wat dient als referentie-hybrideveld voor 4Grass.

Gedurende de aanleg van de hybridevelden is de band tussen VSCO’61 met haar aansprekende accommodatie en 4Grass verstevigd en zijn toekomstplannen met elkaar gedeeld. Dit heeft geresulteerd in het aangaan van een meerjarige sponsorovereenkomst, waarbij sportpark De Heughte de thuisbasis zal zijn voor 4Grass en haar commerciële activiteiten.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.4Grass.nl en www.XtremeGrass.nl


De foto’s zijn gemaakt door Fotografie Herman van der Wal.

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 2 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 14 uur geleden
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 15 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 22 uur geleden
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57