Het Unieplein was zaterdag het ChristenUnieplein
Het Unieplein was zaterdag het ChristenUnieplein

Kampen kleurde blauw op het ChristenUnieplein

Ingezonden Ingezonden

Zaterdag kleurden vele politieke partijen Kampen en omgeving. Het Unieplein in Kampen kleurde blauw en was voor de gelegenheid omgedoopt tot ChristenUnieplein.

Kinderen konden voetballen in een pannakooi die op het plein stond. En op de Oudestraat had de ChristenUnie een wensboom geplant. Veel mensen waren bereid hun wens voor Kampen met ons te delen en hielpen om de boom ‘in bloei’ te zetten. Belangrijke thema’s als de woningnood voor starters en ouderen, voorzieningen voor kinderen (en dan niet alleen in nieuwbouwwijken), de behoefte aan een goed armoedebeleid en de terugkeer van de Kogge kwamen ter sprake. Ook de behoefte aan meer groen in de stad kwam in veel wensen naar voren. Prachtige wensen, waar we de komende tijd mee aan de slag gaan. 

En natuurlijk hadden we weer veel mooie gesprekken waarin te horen was dat we als ChristenUnie voor zaken gaan die onze inwoners ook belangrijk vinden: zorg voor elkaar, zorg voor de schepping en een economie waar de mens centraal staat. De ChristenUnie kiest voor wat echt telt.

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 10 uur geleden
Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 11 uur geleden