The Musix
The Musix Foto: Jacolien Wielink

Concert The MuSix in IJsselmuiden

Nieuws Ingezonden

IJsselmuiden – The MuSix geeft op D.V. zaterdag 28 januari een instrumentaal concert in de Hoeksteen in IJsselmuiden. Na de succesvolle concertserie in 2020 met ruim 3500 bezoekers, komen de zes bevriende muzikanten weer naar IJsselmuiden. Tijdens deze avond wordt het nieuwe album van The Musix gepresenteerd. Het concert begint om 19.30 uur, de deuren gaan open om 19.00 uur.

Concerten van The MuSix kenmerken zich door een combinatie van hoog niveau en een ongedwongen sfeer. Tijdens deze avond wordt het nieuwe album Hymns gepresenteerd. Op dit nieuwe album spelen zij uitsluitend verrassende arrangementen van bekende geestelijke liederen. Tijdens de zomertour van 2022 is aan het publiek gevraagd om verzoeken in te dienen. Er is massaal gereageerd, en uit de vele inzendingen is een afwisselend programma gekozen. 

De entreeprijzen voor het concert bedragen € 12,50 (volwassenen) en € 7,50 (kinderen t/m 12 jaar). Tijdens de avond is er een collecte voor stichting Stephanos.

The Musix bestaat uit Maria Knops (harp), Martha van Gent (dwarsfluit), Corrie Wielink (viool), Csaba Erdös (cello), Arie van der Vlist en Lennert Knops (orgel en piano). Tijdens het concert zijn Cd’s van het zestal verkrijgbaar. 

Voor meer informatie en toegangskaarten: www.themusix.nl.