Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

BNI en Kampen Partners hebben goede voornemens: Maandelijkse Ondernemersborrel Kampen (MOB Kampen)

Ondernemen in Kampen

Vanaf 2023 mogen ondernemers uit Kampen en omgeving steeds op de laatste vrijdag van de maand even stoom afblazen.  In de Abdij 1472 is het dan vanaf 16.00 uur tijd voor de Maandelijkse Ondernemersborrel: MOB Kampen. Dit is een initiatief van BNI de Kamper Steur, Abdij 1472 en Kampen Partners. Zoals dat gaat in een hartelijke Hanzestad, bevelen zij deze maandelijkse vrijmibo van harte aan bij alle Kamper ondernemers. Ook leden en vertegenwoordigers van zakelijke netwerken in Kampen zijn van harte welkom.

Gezelligheid en ontmoeting staan centraal tijdens deze maandelijkse ondernemersborrels. Gezelligheid omdat ondernemen natuurlijk ook gewoon leuk moet zijn en ‘de hardwerkende ondernemer’ soms ook mag bijkomen. Ontmoeten, omdat van daaruit vaak de mooiste initiatieven ontstaan en, wie weet, zelfs een goede omzet. Bij MOB Kampen kunnen ondernemers als in een soort flashmob van alle kanten komen aanwaaien. 

Inkoppertje 
Het succesvolle business event Kampen, dat medio november onder aanvoering van Kampen Partners werd georganiseerd door diverse zakelijke netwerken, vormde een belangrijke trigger voor Kampen Partners om mee te doen. “Veel ondernemers prezen de informele sfeer van het event en hadden zoiets van ‘dit zouden we eigenlijk veel vaker moeten doen’”, zegt stadsmarketeer Roeland Tameling. “Horeca-ondernemer Paul Spannenburg was samen met BNI al voorzichtig begonnen met het organiseren van een vrijmibo. Dan is 1 en 1 al snel 2, een inkoppertje dus!”

‘Broeder Paulus’
De eerste MOB Kampen in de Abdij 1472 (de voormalige Moods & Roots aan de Buiten Nieuwstraat 4 in Kampen) zal plaatsvinden op vrijdag 27 januari 2023. De toegang is gratis en dat geldt ook voor de nu al beroemde bitterballen van ‘broeder Paulus’.

Nick de Vries

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 12 uur geleden
Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 12 uur geleden