Afbeelding
Tennekes

Bierpresentatie nieuwe Kamper brouwerij P&P Trots op Kampen (4 foto's)

Partnerbijdrages

Zaterdagmiddag 23 november 2019 was het zover de bierpresentatie van de nieuwe Kamper brouwerij PenP Trots van Kampen in de Stomme van Campen. Onder belangstelling van een grote groep bier liefhebbers tapte burgemeester Bort Koelewijn het eerste biertje van de kersverse nieuwe Kamper brouwerij.

Voor "Brouwerij P&P Trots van Kampen" opgericht door Pieter Schouten en Patrick van Dijk kwam een lang gekoesterde wens uit. Samen mooie bieren brouwen, door jaren experimenteren met zuivere ingrediënten als mout, hop, gist, water. Dit in een 50 liter brouwketel met liefde, passie en eigenwijsheid in Kampen ontstaan.Heden lanceerden wij twee prachtige in grote batch (2000 liter) gebrouwen bieren."Tripel Steur" vol van smaak, fruitig, zacht moutig en met een hop bittertje, en "Blond Moeders vijand" een fris makkelijk doordinkbaar bier. 150 liefhebbers van kwaliteitsbieren kwamen bijeen uitgenodigd in Proef & Eetlokaal "De Stomme van Kampen". Het werd een gezellig samenzijn met een positieve waardering voor het "gele gerstenat".

In de Horeca ("De Stomme van Kampen") en Slijterijen ("De Kamper Slijter") zijn onze bieren verkrijgbaar. Meerdere verkooppunten volgen. Geniet van het leven, wees lief en maak tijd voor elkaar,

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding