Afbeelding

Floorever brengt met tapijt warmte weer terug in huis

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Door Alex de Jong @ Attest Communicatie
KAMPEN/ZWOLLE – Lekker makkelijk, die pvc vloeren. Eenvoudig schoonmaken ook, voor als je kinderen en/of huisdieren hebt. En toch… het ziet er doorgaans minder ‘warm’ uit dan tapijt. Niet voor niets horen we bij Floorever steeds vaker: ‘Hebben jullie ook tapijt? Dat is zo lekker warm en huiselijk.’ Heus, ook als PVC kampioen snappen we dat heel goed. Nog steeds is tapijt de meest voorkomende vloerbedekking in Nederland. Floorever biedt je bovendien een ruime keuze!

Tapijt is overal toepasbaar en bij uitstek een warme vloerbedekking. Heerlijk voor als je uit bed stapt. Want laten we eerlijk zijn: hoeveel mensen hebben niet toch een tapijtje op hun PVC vloerbedekking liggen? Speciaal voor alle mensen die (terug naar) tapijt willen: bij Floorever hebben we veel keuze. ‘We hebben zelfs ‘warm’ tapijt met de uitstraling van industrieel beton’, vertellen Wendy Meuleman (Floorever Kampen) en Ingrid van Olst (Floorever Zwolle).

‘Warm’ Tapijt
Vooral nu het kouder wordt, merk je het. Tapijt is prettig aan je (blote) voeten; heerlijk zacht en warm. Floorever biedt een enorme keuze in kleur en kwaliteit. ‘Zo is er voor iedereen het juiste stuk vloerbedekking te vinden’, weten de dames. ‘We werken met bekende merken als Interfloor, Ambiant, Desso, Bonaparte, Hamat en Parade.’ De twee vertellen dat tegenwoordig vooral de tapijtsoorten van Desso bij klanten erg tot de verbeelding spreken. ‘Desso werkt met het principe ‘Cradle to Cradle’’, klinkt het. Het betekent dat de grondstoffen van oude tapijtvloeren weer volledig worden hergebruikt.

‘Woonbeton’
Maar Desso gaat op nog veel meer manieren met de tijd mee. Zo biedt het al geruime tijd - met Desso &Ex Concrete - een nieuw type betonlook tapijt; tapijt met de uitstraling van een betonnen gietvloer. ‘Dit tapijt komt ook in kantoren en op trappen goed tot zijn recht’, weet Ingrid van Olst. ‘De betonlook, ook wel ‘woonbeton’ genoemd, is een zeer populaire en trendy vloer’, gaat Wendy Meuleman verder. Ingrid: ‘Waar beton koud en kil aanvoelt, zorgen de tapijten van Desso &Ex voor industrieel ogende interieurs met een zachtere uitstraling.’

Vakkundige legservice
Warmte terug in huis? Kies dan voor tapijt. In combinatie met een ondervloer biedt dit ultiem woongenot. ‘Laat de vloer leggen door onze vakmannen’, vertellen Wendy en Ingrid. ‘Zij weten als geen ander snel en vakkundig een tapijtvloer te leggen.’ En iedereen weet het: om de prijs hoef je het niet te laten, want Floorever is onbetwist de nummer 1 in vloeren en dus zeer concurrerend.’ Meer weten? Kijk op www.floorever.nl of kom langs in een van onze winkels. ‘Nu iedere vijfde meter (vanuit onze voorraad) gratis!’


Floorever Kampen
Ambachtsstraat 29
8263 AJ KAMPEN
Tel: 038 – 33 33 77 0
E-mail: kampen@floorever.nl

Floorever Zwolle
Wipstrikkerallee 35
8023 DS ZWOLLE
Tel: 038 – 453 56 44
E-mail: zwolle@floorever.nl

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 12 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 23 uur geleden
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 28 mrt, 06:57
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 27 mrt, 23:23
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57