Afbeelding
Dik Leusink

ABO-IT sponsort tassen VSCO’61 JO12-2

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het Nunspeetse bedrijf ABO-IT heeft het goed presterende team van VSCO’61 JO12-2 verrast met prachtige sporttassen in sponsor- en clubdesign. Gerjan en Jeanette Schreurs waren naar sportpark De Heughte gekomen om de tassen officieel te overhandigen. Namens het team bedankte Silvester Wolf de sponsor hartelijk en bood een fraai bloemstuk aan als blijk van grote waardering. Ook trainer Jordy van Gelder, teamleidster Greetje van Gelder en sponsorcommissielid Lammert Vlieger brachten dank uit voor dit uitermate sportieve gebaar en wensten het bedrijf veel succes toe.

Na bijna 11 jaar als systeembeheerder bij ABO-IT (Advies, Begeleiding & Opleiding) te hebben gewerkt werd Gerjan Schreurs in juli 2015 eigenaar van dit Nunspeetse IT-bedrijf. Inmiddels zijn er 6 personen werkzaam bij deze groeiende onderneming en een verdere uitbreiding is in aantocht. ABO-IT is een allround ICT-bedrijf en levert totaaloplossingen voor het midden- en kleinbedrijf, maar ook voor non-profit organisaties zoals overheidsinstellingen en onderwijs. Ook voor de particuliere markt is ABO-IT een gewaardeerd bedrijf. Het bedrijf beschikt over een diversiteit aan kennis, waardoor het voor de gebruiker de ICT probleemloos werkt. Binnen de organisatie is een scala aan producten en diensten aanwezig voor automatisering. Daarnaast worden er ook internetverbindingen zoals Glasvezel ADSL, en VDSL geleverd via partners HelloC, Helden van Nu en Solcon.

Op de Noord Veluwe zijn al vele relaties ontstaan en ook in Oosterwolde en omgeving heeft ABO-IT al een leuk netwerk opgebouwd. Lokale initiatieven, zoals de activiteiten van VSCO’61, spreken eigenaar Gerjan Schreurs aan. “Ik wil met mijn bedrijf ABO-IT iets teruggeven aan de gemeenschap. Sponsoring versterkt de band en komt mijn naamsbekendheid ten goede”, aldus Gerjan. Het bedrijf support VSCO’61 al enige tijd als reclamebordsponsor . Afgelopen zaterdag kwam daar de sponsoring van sporttassen van het goed presterende team JO12-2 bij. Gerjan en Jeannette Schreurs waren naar sportpark De Heughte gekomen om de mooi gestylde tassen officieel te overhandigen. Namens het JO12-2 team bedankte Silvester Wolf de tassensponsor hartelijk en bood als blijk van waardering een fraai bloemstuk aan. Ook trainer Jordy van Gelder, teamleidster Greetje van Gelder en sponsorcommissielid Lammert Vlieger brachten namens VSCO’61 dank uit aan ABO-IT voor dit uitermate sportieve gebaar en wensten het bedrijf veel succes toe.

Bent u op zoek naar een ICT-bedrijf dat u kan helpen met uw automatisering? Aarzel dan niet om contact op te nemen met:

ABO-IT
Stationslaan18B
8071 CM Nunspeet
T: 0341 - 26 08 09
M: 06 - 494 92 995
E: info@abo-it.nl of gerjan@abo-it.nl
www.abo-it.nl

Ook te volgen via Facebook.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.