Afbeelding

Satink Keukens haalt Italië naar Zwolle

Partnerbijdrages

Een complete Italia-Tour, dat is wat Satink Keukens bezoekers biedt op Tweede Pinksterdag, maandag 1 juni. De keukenspecialist is die dag van 12.00 tot 17.00 uur, geheel volgens RIVM-richtlijnen, geopend.

“We verwelkomen onze gasten met een Italiaans drankje, waarna ze een uitgebreide tour krijgen”, vertelt bedrijfsleider Dinand Plekkenpol enthousiast. “Volgens een vaste route lopen ze langs de keukens in onze totaal vernieuwde showroom. Onderweg krijgen ze onder meer een Satink kraslot, altijd prijs!” Nadat bezoekers ook het fraaie Satink magazine hebben ontvangen, verwennen twee echte Italiaanse koks ze met pizza’s die in de zaak zelf worden gebakken.

Plekkenpol: “In ons Grand Café even verderop laat Jadis Schreuder, auteur van het kookboek ‘The Lemon Kitchen’, zien wat je allemaal voor lekkers met citroenen kan maken, waaronder natuurlijk de echte Limoncello. Bezoekers die deze dag een afspraak maken om een offerte te maken voor een nieuwe keuken krijgen het kookboek van Jadis cadeau. Even verderop de route wacht er voor onze gasten een ambachtelijk Italiaans ijsje.”

In deze corona-periode blijken veel mensen tijd te vinden om een mooie kwaliteitskeuken uit te zoeken. Bij Satink Keukens zijn ze daarvoor aan het juiste adres. “Het is druk”, ervaart Plekkenpol. “Tweede Pinksterdag vormt voor ons dan ook de opmaat voor ruimere openingstijden. Vanaf juni zijn we weer van maandag tot en met zaterdag geopend.”

Satink Keukens
Huub van Doornestraat 4
8013 NR Zwolle
038 454 2975
www.satink-zwolle.nl