Afbeelding

Arma Keukens en Sanitair erkend als exclusief NEFF MasterPartner

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

NUNSPEET - Arma Keukens en Sanitair, onderdeel van DB KeukenGroep, heeft op 3 september opnieuw de exclusieve titel NEFF MasterPartner ontvangen. Arma Keukens en Sanitair is een van de weinige keukenspecialisten die in aanmerking komt voor deze status. NEFF verleent de prestigieuze erkenning uitsluitend aan keukenretailers die aan de hoge eisen voldoen van het vernieuwde NEFF MasterPartner programma. Alle acht vestigingen van DB KeukenGroep hebben de titel behaald.


“Wij zijn trots op onze titel als NEFF MasterPartner. Het is het bewijs dat onze vestigingen een inspiratiebron zijn voor klanten die zich oriënteren op de aankoop van NEFF keukenapparatuur,” zegt Aart de Bruin, directeur van DB KeukenGroep.
Als NEFF MasterPartner biedt Arma Keukens en Sanitair een aantal unieke voordelen aan klanten die op zoek zijn naar een nieuwe keuken met hoogwaardige keukenapparatuur. Zo heeft Arma Keukens en Sanitair een zeer brede collectie NEFF apparaten. De verkoopadviseurs doorlopen regelmatig trainingen om perfect op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen bij NEFF zodat ze klanten perfect kunnen adviseren. Als NEFF MasterPartner biedt Arma Keukens en Sanitair ook regelmatig acties aan met NEFF keukenapparaten.
In de onlangs vernieuwde showroom staat een inspirerende NEFF - belevingskeuken gepresenteerd. Showroombezoekers kunnen hier de unieke technologie, het enorme gebruiksgemak en superieure designs ervaren. Tijdens gezellige live cooking events demonstreren NEFF topkoks regelmatig de apparatuur en trakteren ze showroombezoekers op smaakvolle gerechtjes.
“De erkenning als NEFF MasterPartner illustreert de sterke relatie tussen DB KeukenGroep en NEFF. We hebben een passie voor dit merk en zijn perfect thuis in de vele toepassingen van deze keukenapparaten. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat ze jarenlang alle service zullen ontvangen op hun apparaten,” zegt De Bruin.

Kijk op dbkeukens.nl/keukens/neff of bezoek Arma Keukens en Sanitair. Meer informatie over DB KeukenGroep op www.dbkeukens.nl.