Afbeelding
Eigen foto

Altijd en overal aan de slag met een abonnement op je werkplek

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Onze werkomgeving verandert. Op kantoor brandt licht, maar ook thuis, onderweg en tijdens een zakelijke lunch gaat de laptop geregeld aan. Dit vraagt om flexibele apparatuur die goed werkt. Want als je op locatie bent – of door corona noodgedwongen thuis in quarantaine zit – stap je nu eenmaal niet zo gemakkelijk bij de ICT-afdeling binnen.

Een oplossing die bij de nieuwe situatie aansluit, is de werkplek op abonnementsbasis. “Je betaalt een vast bedrag per maand en krijgt daarvoor alles wat je nodig hebt”, legt Korné Spaan van Systra ICT uit. “Sinds de coronacrisis merken we dat steeds meer organisaties de voordelen hiervan inzien.”

Complete ICT-omgeving

Bij een werkplek op abonnementsbasis geef je als organisatie de verantwoordelijkheid voor ICT uit handen. Van hardware tot software, alles wordt geregeld. “Met onze kennis van IT, communicatie en beveiliging creëren we een complete omgeving die bij je organisatie past”, aldus Korné. “Microsoft 365 vormt de kern van deze omgeving en biedt alles wat je nodig hebt. Het is zelfs mogelijk om eigen bedrijfsapplicaties te integreren.”

Veilig aan de slag

Omdat Microsoft 365 een cloudplatform is, kun je altijd en overal aan de slag. Dit gebeurt op een veilige manier. “We stellen goede apparatuur beschikbaar en voeren op afstand updates uit, waardoor je altijd de laatste versie van Windows gebruikt. Zo ben je beschermd tegen actuele gevaren. Ook kunnen we zorgen voor extra bescherming in de vorm van multifactor-authentication en encryptie.”

Monitoring

Bij gebruik van een cloudplatform mag je één ding niet vergeten. En dat is een stabiele verbinding. “Daarom monitoren we de prestaties van de ICT-omgeving continu. Loop je ondanks de monitoring toch tegen een probleem aan? Dan kun je ons bellen of mailen. Het abonnement is inclusief support, onderhoud, back-up en licenties. Wanneer je contact met ons opneemt, staan we direct voor je klaar.”

Drijvende kracht

Het grote voordeel van een werkplek op abonnementsbasis is dat je alleen betaalt voor wat je gebruikt. De kosten zijn elke maand nagenoeg hetzelfde. “Omdat je geen grote investeringen meer hoeft te doen, neemt de druk op de ICT-budgetten af”, besluit Korné. “Hierdoor ontstaat ruimte om te investeren in vernieuwing. En kunnen we samen werken aan een veilig, stabiel en innovatief platform dat de drijvende kracht achter jouw organisatie vormt.”

Systra bv Carlsonstraat 6 te Kampen

www.systra.nl

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 12 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen gisteren
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen gisteren
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 28 mrt, 06:57
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 27 mrt, 23:23
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57