Afbeelding
Foto: Esther Verwindt

Uitgekookt: We kiezen steeds vaker voor gemak in de keuken

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De manier waarop we met ons avondeten omgaan verandert. We kiezen steeds vaker voor gemak in de keuken. Maaltijdboxaanbieders schieten als paddenstoelen uit de grond en in de supermarkt vind je steeds meer verspakketten. Maar wie écht gaat voor gemak in combinatie met gezond eten kiest voor de maaltijdservice van Uitgekookt. 

Bij Uitgekookt bestel je gezonde klant-en-klaarmaaltijden die gratis bij je thuis worden bezorgd. Inderdaad, gezonde kant-en-klaarmaaltijden: altijd vers, met minimaal 200 gram groente en zonder onnodige toevoegingen. Eigenaar Johan van Marle: “Wij vinden dat iedereen altijd lekker en gezond moet kunnen eten. Ook als je geen tijd hebt om te koken, als dit niet lukt of als je gewoonweg je tijd liever aan iets anders besteed. Onze maaltijden zijn het gezonde alternatief voor zelf koken.”

Dat dit alternatief komt als geroepen blijkt wel uit de snelle groei van het bedrijf. De maaltijden vliegen als warme broodjes over de toonbank en onlangs heeft Uitgekookt voor haar 100.000e klant gekookt. Een mijlpaal voor het bedrijf waar gezond en lekker eten al zes generaties in de familie zit. Van het telen van groente en aardappelen, via een groentewinkel, tot aan de huidige maaltijdservice.

Alleen even opwarmen
Na ontvangst bewaar je de maaltijden tot vijf dagen in de koelkast en hoef je ze alleen nog even op te warmen in de oven of magnetron. Zo staat er binnen een paar minuten een verantwoorde maaltijd op tafel. “Onze maaltijden zijn gezonder dan afhalen, makkelijker dan een maaltijdbox en goedkoper dan uit eten gaan,” aldus Johan.

www.uitgekookt.nl