Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Renault Van Kesteren in het teken van Dealer Dagen

Partnerbijdrages

Renault Van Kesteren staat tot en met 10 oktober volledig in het teken van de Dealer Dagen. Dat betekent Dealer-voordeel tot wel 3.000 euro bij de aanschaf van een Renault-personenauto. Daarbovenop krijgt de koper een accessoirecheque tot 500 euro.

Wie het idee heeft om binnenkort een nieuwe Renault te kopen, kan beter nu zijn slag slaan. Tijdens de Dealer Dagen biedt Van Kesteren namelijk extra veel korting op personenauto’s. Zo schaf je in deze periode een Renault Twingo aan tegen 800 euro korting. Op de Clio en Captur profiteer je van 1.200 euro voordeel. Dat geldt ook voor de hybrid-uitvoeringen van deze modellen. De Megane, Megane Estate, Scénic en Grand Scénic worden aangeboden met 2.500 euro korting. En voor de Kadjar betaal je nu 3.000 euro minder.

Accessoirecheque
Flink voordeel dus, maar daar blijft het niet bij. Bij de aankoop ontvangt de koper ook een accessoirecheque tot 500 euro. Deze kan worden besteed aan verschillende accessoires, zoals een trekhaak of beschermingshoes voor de bagageruimte.

Wie meer informatie wil over de Dealer Dagen kan langskomen bij de showroom van Renault Van Kesteren in Kampen (Kilbystraat 4) of Zwartsluis (Grote Kranerweerd 23). Of kijk op acties.renault.nl/voordeel voor meer informatie over de kortingen op alle modellen.