Afbeelding

Straetus opent vestigingen in Harderwijk en Rotterdam

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wouter Wortman gaat van start met Straetus Randmeren in Harderwijk.

‘’Harderwijk en omgeving voelt als thuis voor mij en zodoende kijk ik er enorm naar uit om alle ondernemers in deze stad en omliggende steden te mogen ontmoeten en te laten kennismaken met de diensten van Straetus. Het voelt goed om weer deel uit te maken van de succesvolle Straetus formule’’ aldus Wouter Wortman.

Straetus Nederland directeur Crijn Janssen vult aan “Wouter is een goede bekende binnen Straetus. Hij was eerder zeer succesvol eigenaar van een vestiging. Na de verkoop van de vestiging ging hij in een andere branche ondernemen. We hebben altijd contact gehouden en toen de kans zich aandiende om actief te gaan ondernemen in het voor hem zeer bekende Harderwijk was het een logische optelsom voor beide partijen’’.

Per 1 oktober 2020 gaat André Mandjes van start met de vestiging Groot-Rotterdam.

André heeft ruim 25 jaar ervaring in de incasso- en debiteurenbeheer branche bij een breed spectrum aan bedrijven gedetacheerd als consultant voor verschillende detacheerders en de laatste jaren als ZZP’er. Een groot aantal van de opdrachtgevers bevonden zich in en rond de regio Rotterdam en het netwerk van André bevindt zich dan ook in deze regio.

De opdrachtgevers kwamen uit verschillende branches, zoals woningcorporaties, techbedrijven en havenbedrijven en betroffen zowel B2B als B2C vorderingen. Creditmanagement herstructureringen en advisering over goed in te richten debiteurenbeheer is een specialiteit van André.

“Met deze twee nieuwe vestigingen versterken wij onze positie verder in Nederland. Dit past bij onze missie: een professionele, landelijke organisatie die de lokale markt goed kent. Alle vestigingen hebben korte lijnen met hun opdrachtgevers en debiteuren waardoor wij zeer klantvriendelijke te werk kunnen gaan. Wij hebben er alle vertrouwen in dat met dit zeer ervaren team veel gaan bijdragen aan onze missie!” Aldus Crijn Janssen.

Straetus biedt diensten, producten en ondersteuning om te komen tot effectief debiteurenbeheer. Met het netwerk van betrokken ondernemers staan zij de klanten met raad en daad terzijde. De persoonlijke benadering is uniek en zeer oplossingsgericht. Met de 30 vestigingen is Straetus zeer actief & biedt het incassobureau landelijke dekking in heel Nederland.

Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 10 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 18 uur geleden
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
Afbeelding
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05