Afbeelding

Personeel Slagerij van Campen in het nieuw gestoken

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het personeel van Slagerij van Campen heeft een nieuwe outfit. Voortaan zijn de mensen van de Kamper slagerij gestoken in nieuwe zwarte blouses en polo’s.

Slagerij van Campen heeft gekozen voor een geheel ander stijl. “We waren toe aan nieuwe verfrissende kleding, zodat de klanten ons met een andere blik bekijken. Een nieuwe outfit, vlotter en modern”, vertelt Angelien Lans van Slagerij van Campen.

Er is gekozen voor de kleur zwart met een moderne felle groen baan. De dames zijn gekleed in een blouse en de heren in een polo.

Winterkost

De zomer is voorbij en dat betekent dat mensen weer kunnen genieten van winterkost bij Slagerij van Campen. “We hebben verschillende eigengemaakte stamppotten, zoals hutspot en boerenkool. Verder hebben we kinnebak in ons assortiment. En uiteraard balkenbrij. Dat is populair”, aldus Lans.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de ambachtelijke erwtensoep. Eén keer per twee weken kunnen klanten terecht bij Slagerij van Campen voor deze lekkernij. Elk jaar is er enorm veel belangstelling voor de erwtensoep, helemaal als dit voor het eerst in het winterseizoen wordt aangeboden. “Vorig jaar was alles in één dag weg, 130 liter erwtensoep.”

December

Slagerij van Campen bestaat 1 oktober 17 jaar en heeft inmiddels het vizier ook alweer gericht op de decembermaand. Inmiddels is men druk bezig met de voorbereidingen van de kerstpakketten. “Die kunnen mensen zelf samen stellen. Ze kunnen het net zo gek maken als ze zelf willen. Via een boekje met foto’s kunnen ze inspiratie bij ons opdoen”, aldus Lans, die tenslotte nog even de nadruk legt op lekker eten tijdens de Kerstdagen in coronatijd. Slagerij van Kampen heeft volop ideeën om het Kerstdiner in eigen huis tot een succes te maken. “We denken mee. De keuze op onze bestellijst wordt dit jaar flink uitgebreid”, besluit Lans.

Slagerij van Kampen

Tholenstraat 2 Kampen

Tel: (038) 850 03 08