Volop oktoberacties bij Van den Berg INTERIEUR

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Na een mooie zomer komen de koude maanden er weer aan en breekt de tijd aan dat mensen meer in hun eigen huis doorbrengen. Een goed moment, aldus Van den Berg INTERIEUR, om het interieur onder de loep te nemen en veranderingen door te voeren. 

Van den Berg INTERIEUR biedt veel inspiratie en pakt bovendien in de maand oktober uit met diverse acties. Van den Berg is al ruim 44 jaar gespecialiseerd in woning- en projectinrichting. Het vakmanschap komt volledig ten uiting in speciale ?BERG Collectie'. Deze unieke ?huiscollectie', bestaande uit tapijt, laminaat, pvc vloeren en gordijnen, is door Van den Berg INTERIEUR samengesteld.

In de maand oktober wordt deze collectie nog aantrekkelijker. In de oktober woonmaand kunnen mensen profiteren van een korting van maar liefst 15 procent op de BERG-Collectie. Daarnaast pakt Van den Berg INTERIEUR uit met een pvc-actie. Een pvc-vloer is al te verkrijgen vanaf 47 euro per vierkante meter. Dat is inclusief egaliseren, leggen en materiaal.

Ook het merk Luxaflex® staat in de oktober woonmaand centraal. Van den Berg INTERIEUR geeft een korting van 15 procent op alle producten van dit kwaliteitsmerk. Daarnaast krijgen klanten bij de aanschaf van een duette van Luxaflex een gratis bedieningssysteem ter waarde van 50 euro , die tevens zeer kindveilig is, cadeau.

Andere prijstoppers in oktober zijn de vouwgordijnen van het merk Copa. De vouwgordijnen worden op maat gemaakt en zijn al vanaf 99 euro per vierkante meter te verkrijgen. Daarnaast zijn er ook houten jaloezieën, al vanaf 150 euro per vierkante meter leverbaar. Opvallend is ook de vloerkledenactie met kortingen van 10 tot wel 70 procent.

Van den Berg INTERIEUR
Baan 10, IJsselmuiden
(038) 331 37 61
www.vandenberginterieur.nl