Afbeelding
Aangeleverd.

Satink Keukens bouwt aan grootste SieMatic showroom van Europa

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Waar eerst de benedenverdieping van Satink Keukens volledig werd verbouwd, is het nu de beurt aan de bovenverdieping. Daar is vanaf eind december de grootste SieMatic keukenshowroom van Europa te bewonderen.

Klanten kunnen zich beneden al vergapen aan de nieuwste keukens van Pronorm, Häcker en next125. Op de 1.500 vierkante meter grote bovenverdieping wordt de collectie van SieMatic gepresenteerd. Bedrijfsleider Dinand Plekkenpol is trots op de uitbreiding. “Het is de grootste investering die we ooit hebben gedaan. Voor onze ruime collectie in het midden- en topsegment is het een belangrijke uitbreiding. Klanten kunnen alle mogelijkheden uitproberen en in elke prijscategorie is er bij ons een kwalitatief hoogwaardige keuken te vinden.”

Ook voor fraaie keukenapparatuur zijn klanten bij Satink Keukens aan het juiste adres. “Denk daarbij aan Quooker, Bora en het exclusieve Gaggenau”, somt Plekkenpol op. “De Quooker kokendwaterkranen kennen de meeste mensen inmiddels wel. Deze zijn tegenwoordig in diverse kleuren verkrijgbaar waaronder zwart en het trendy messing patina. Van Bora, de kookplaten met geïntegreerde kookveldafzuiging, hebben we de nieuwste uitvoeringen in onze showroom. Gaggenau heeft een exclusief en bijzonder mooi assortiment van stoomovens en combimagnetrons tot koffie-apparatuur.”

De al enkele jaren bestaande trend van zwarte keukens houdt aan, merkt de bedrijfsleider op. “Zwart is ‘het nieuwe wit’ geworden. Die trend zet ook in 2021 door.” Alle noviteiten maken het beslist de moeite waard weer eens bij Satink Keukens binnen te lopen, want ‘Uw droomkeuken staat bij Satink’.

Satink Keukens
Huub van Doornestraat 4
8013 NR Zwolle
(038) 454 29 75
www.satink-zwolle.nl

Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 10 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 17 uur geleden
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
Afbeelding
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05