Afbeelding
Aangeleverd.

Renault Van Kesteren zet bedrijfswagens in de spotlights tijdens Dealer Dagen

Partnerbijdrages

Renault Van Kesteren staat tot het einde van deze maand in het teken van de Dealer Dagen. Dat betekent vier jaar gratis onderhoud en 0 procent rente bij de aanschaf of lease van een nieuwe Renault-bedrijfsauto. Vraag bij Van Kesteren naar de voorwaarden.

Wie nu een rijk uitgeruste bedrijfswagen van Renault koopt of leaset, profiteert van een gratis onderhoudscontract van vier jaar (maximaal 90.000 kilometer). Voor de elektrische Kangoo ZE betekent dat een klantvoordeel van 750 euro; voor de Master 1.050 euro en voor de Trafic 1.100 euro. De klantwaarde bij de aanschaf van een Kangoo is zelfs 1.400 euro. Deze actie kan ook gecombineerd worden met 0 procent Flex Financial Lease, inclusief drie maanden uitgestelde betaling.

Testrit
Wie meer informatie wil over de Dealer Dagen of een proefrit wil maken, kan langskomen bij de showroom van Renault Van Kesteren in Kampen (Kilbystraat 4) of Zwartsluis (Grote Kranerweerd 23). De medewerkers helpen graag bij het kiezen van de juiste bedrijfsauto. De Dealer Dagen voor bedrijfsauto’s lopen tot en met 31 oktober.

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 9 uur geleden
Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 9 uur geleden