Afbeelding
Aangeleverd

Fajalobi.nl voor de 7e keer website van het jaar

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Als je op zoek bent naar inspiratie voor de lekkerste Surinaamse recepten ben je op fajalobi.nl aan het juiste adres. De website staat boordevol met de lekkerste Surinaamse gerechten die je thuis kunt maken. Met de handige instructiefilmpjes zet je gegarandeerd een  authentiek Surinaamse gerecht op tafel. Ben je fan van al het Surinaamse eten en weet je daardoor niet meer wat je nou moet klaarmaken? Met de ‘Verras me’ optie geeft fajalobi.nl een willekeurige suggestie voor een lekker recept. Dat scheelt je een hoop tijd! Fajalobi.nl is nu voor de zevende keer uitgeroepen tot website van het jaar. Tijd om daar eens een kijkje te nemen.

Een ode aan de Surinaamse keuken

Dat de Surinaamse keuken  centraal staat op fajalobi.nl is niet meer dan terecht. Deze keuken lijkt nog wel eens ondergeschikt aan de grote bekende keukens zoals de Italiaanse of de Aziatische. Het is hoog tijd dat daar verandering in komt. Surinaams eten is namelijk ontzettend veelzijdig en geschikt voor echt iedereen. Doordat er zoveel gevarieerd kan worden binnen Surinaamse recepten kunnen ze helemaal op maat gemaakt worden voor verschillende allergieën en dieetwensen. Vlees speelt bijvoorbeeld een prominente rol binnen de Surinaamse keuken. Maar door het vlees weg te laten of te vervangen doe je absoluut niets af aan de heerlijke smaak van het eten. Die smaak heeft het eten namelijk te danken aan de rijke kruiden waarmee wordt gewerkt in de Surinaamse keuken zoals fenegriek, piment, gember, massala en verschillende pepers.

De Surinaamse keuken laat je ook ontdekken. Je had vast nog niet eerder gehoord van korilla, bitawiri, sopropo, boulanger, klaroen en dagoeblad? Dit lijken op het eerste gezicht  misschien vreemde woorden, maar het zijn bijzondere Surinaamse groenten. Zoek op fajalobi.nl een uitdagend recept, breng een bezoekje aan de Surinaamse toko en experimenteren maar! Wedden dat jij iedereen verrast met deze heerlijke gerechten.

Handige features en lekkere producten

De website van Fajalobi is zo ingericht dat je gemakkelijk alles kunt vinden wat je zoekt. Door de vele foto’s van Surinaams eten op de homepagina loopt het water je al in de mond. Probeer dan jezelf nog maar eens te overtuigen vanavond niet Surinaams te koken! Met de handige functie wat eten we vandaag? geeft Fajalobi je suggesties voor een voorgerecht, bijgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Zo schotel jij gemakkelijk je gasten een culinair Surinaams driegangendiner voor.

Fajalobi heeft ook heerlijke echt Surinaamse producten te koop. Deze zijn ook gewoon in de supermarkt te koop. Fajalobi heeft lekkere sauzen en kruidenmixen zodat jij altijd een goede basis in huis hebt voor een Surinaams gerecht. Vul je voorraadkast aan met een sausmix voor roti, nasi en moksie gerechten. Maar ook voor wokschotel of pastagerechten heeft Fajalobi een lekkere mix. Ben je helemaal klaar om de Surinaamse keuken te ontdekken? Koop dan het Fajalobi kookboek met maar liefst 450 pagina’s vol met de lekkerste Surinaamse recepten. Het boek komt in een luxe giftbox waardoor het ook een perfect cadeau is!