Drie dagen Back-to-School dagen bij VWC Kampen

Partnerbijdrages

KAMPEN - VWC Kampen op het Melmerpark is er weer helemaal klaar voor. Het assortiment agenda, tassen, schriften, maar ook accessoires staan weer uitgestald in de winkel. Op 25, 26 en 27 juni zijn er speciale acties en activiteiten.

Tijdens deze drie dagen krijgen bezoekers maar liefst 15 procent korting op alle schoolspullen. "Maar er is meer", vervolgt Jos van Dalfsen, "als je de actiecoupon invult dan maak je kans op een Ipad Mini. En op sommige artikelen krijg je extra coupons, waarmee je dus ook extra kans maakt op de Ipad Mini. Wij hebben dit jaar gekozen voor drie dagen ipv een schoolavond. Zo bieden we meer kans om gebruik te maken van de mooie acties."
"Vrijdag 26 juni is Pilot aanwezig met een prijzenrad, waarbij je altijd prijs hebt. De Schoolkrant van VWC is gedrukt in een oplage van 20.000 exemplaren en is onlangs huis-aan-huis verspreid in IJsselmuiden en Kampen. Ook op de basisscholen en voortgezet onderwijs liggen kranten klaar waarin je het assortiment kan zien. Een leuke agenda, handige pennen en coole gadgets koop je bij VWC."
VWC heeft keuze uit wel 50 verschillende agenda's. Tot slot heeft VWC voor iedereen die tijdens deze drie dagen een agenda of schooltas aanschaft een goodiebag klaarliggen.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.