Afbeelding
Aangeleverd

Maak kennis met de nieuwe lifestylewinkel van geWOON! Kampen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Sinds kort kunnen mensen eindelijk terecht bij de nieuwe lifestylewinkel van geWOON! Kampen aan de Oudestraat 74. De opening stond gepland voor medio december, maar door de coronamaatregelen kon dat niet doorgaan. Nu kan het winkelend publiek via ‘winkelen op afspraak’ kennismaken met het ‘nieuwe geWOON!’.

geWOON! Kampen is onderdeel van zorgorganisatie PVGZ. Eind 2016 ging geWOON! Kampen van start met een winkel aan de Oudestraat 76. Deze plek biedt werk en dagbesteding aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. In de winkel staan prachtige unieke spullen die zijn gemaakt op de diverse locaties binnen geWOON!. “De winkel biedt mensen een combinatie van dagbesteding en winkelervaring, die ervaring geef je ze mee. Je mag er zijn en je bent onderdeel van onze maatschappij”, aldus groepsleider/stylist Nicole van den Berg van geWOON! Kampen. 

geWOON! groeide aan de Oudestraat 76 uit haar jasje. Vervolgens kwam het nabijgelegen pand (Oudestraat 74) vrij. geWOON! Kampen pakte deze kans met beide handen aan en besloot om hier een officiële lifestylewinkel te beginnen. “Eigenlijk zouden we op 16 december starten, maar door de volledige lockdown zijn we lange tijd geen dag open geweest. Dat was uiteraard jammer, maar aan de andere kant moesten we ook nog stappen maken. We moesten de dagbesteding herinrichten onze eigen productlijn uitbreiden en de trainingen voorbereiding. In april starten we met verkooptrainingen voor onze deelnemers.” 

Met de tweede winkel kan geWOON! Kampen meer deelnemers bedienen. “Het aanbod is groter geworden”, aldus Van den Berg. De nieuwe winkel biedt een aantrekkelijke collectie, gebaseerd op de nieuwste woontrends. “Van kleine accessoires tot een bank en van kleine cadeautjes tot lampen en tafels. Eerder hadden we in onze winkel een mix van eigen gemaakte producten en andere spullen. Nu is er bewust onderscheid gemaakt tussen de twee winkels.” 

De nieuwe lifestylewinkel van geWOON! is nu via de optie ‘winkelen op afspraak’ te bezoeken. Reserveren kan via telefoonnummer 06-54157278.