Afbeelding
Aangeleverd

Dit heb je nodig voor een goede thuiswerkplek!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

In 2020 zijn we massaal thuis gaan werken. Dit hebben we helaas met een hele goede reden moeten doen en zeker niet vanuit onze vrije wil. We werken inmiddels al meer dan een jaar thuis en de nieuwigheid is er wel een beetje vanaf. We zijn gewend aan het thuiswerken en veel mensen zijn het ook bijzonder gaan waarden! Het thuiswerken biedt namelijk niet enkel nadelen. Zo kun je door thuis te werken altijd gemakkelijk je pakketjes aannemen en bespaar je daarnaast enorm veel reistijd als het gaat om woon-werkverkeer. Om thuis fatsoenlijk te kunnen werken dien je wel enkele benodigdheden in huis te hebben. In deze blog lichten we de belangrijkste twee benodigdheden voor een fatsoenlijke thuiswerkplek toe.

Snel internet

Het feit dat je thuiswerkt betekent natuurlijk niet dat je geen contact meer hebt met je collega’s. Men videobelt soms wel uren per dag en het enige wat je hiervoor nodig hebt is een stabiele internetverbinding. Met een stabiele internetverbinding kunnen jij en je collega’s elkaar altijd zien en verstaan. Hierdoor kun je met elkaar blijven communiceren en elkaar op de hoogte houden van elkaars werkzaamheden. Het hebben van een goede internetverbinding is een soort gemeenschappelijke verantwoordelijkheid. Er is namelijk niet veel zo vervelend als een collega die midden in zijn of haar verhaal vastloopt vanwege een slechte internetverbinding. Zorg er daarom altijd voor dat zowel jij als je collega’s een goede internetverbinding hebben.

Kantoormeubilair

Hoe vervelend sommige mensen het ook vinden, je hebt toch écht kantoormeubilair nodig om fatsoenlijk te kunnen werken. Deze meubels zijn ontworpen op een goede manier te kunnen werken. De kantoormeubels zijn niet alleen minder belastend voor het menselijk lichaam, maar zorgen daarnaast voor een betere werksfeer. Je werk zal bijvoorbeeld gegarandeerd beter gaan als jij dit uit zal gaan voeren op een bureaustoel in plaats van op je eetkamerstoel. Het aanschaffen van kantoormeubilair zal in eerste instantie een beetje gek voelen. Je betaalt namelijk geld om het werk van jouw werkgever beter uit te kunnen voeren. Het is daarom zeker geen gek idee om hier met je werkgever over in gesprek te gaan. Misschien wilt je werkgever wel een stukje bijdragen aan jouw aanschaf van kantoormeubilair. Niet geschoten is natuurlijk altijd mis!

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 8 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 14 uur geleden