Afbeelding
Foto: Gerard Meijeringh

Winkel Fruitverkoop Hamberg blijft gewoon open

Partnerbijdrages

Lekker smullen van de verse producten van Hamberg blijft mogelijk. De boomgaard is weg, maar de winkel, Fruitverkoop Hamberg, blijft gewoon geopend. En dat betekent dat mensen nog steeds terecht kunnen bij de gezellige winkel voor fruit, aardappelen en groente. “

Afgelopen winter verdween de boomgaard bij Hamberg. “Er zijn 10.000 bomen gerooid. Het waren oude appelbomen van ruim twintig jaar oud. De energie was eruit. De bomen waren echt aan vervanging toe, maar dat doen we niet meer. Jan Hamberg is 67 jaar oud. Daar ga je dan niet meer aan beginnen”, aldus Van Sloten.

De afgelopen tijd stak het gerucht steeds meer de kop op dat de winkel van Hamberg dicht zou gaan. “Maar dat is helemaal niet waar. We blijven gewoon open”, zegt Van Sloten zeer beslist. “Het wordt juist steeds drukker. Daarnaast bestellen ook steeds meer mensen bij ons via thuisfruit.nl.”

Het verdwijnen van de boomgaard heeft ook geen gevolgen voor het fruitaanbod bij Fruitverkoop Hamberg. “Ons fruit komt nu uit de polder, afkomstig van fruitteler Vereecken Fruit,waar we al jaren mee samenwerken en bekend staat om het aanbieden van kwaliteitsproducten”, aldus Van Sloten. Ook zijn mensen bij Fruitverkoop Hamberg aan het juiste adres voor aardappelen, groente en gesneden groente.

Daarnaast is het ook mogelijk om al die lekkere streekproducten van Fruitverkoop Hamberg via internet te bestellen. Via thuisfruit.nl gaat bestellen en afrekenen heel gemakkelijk, een zeer aantrekkelijke en veilige optie in deze coronatijd. Ook is het mogelijk om uw bestelling af te halen. Als extra service maakt Fruitverkoop Hamberg prachtige fruitmanden. Vandaag besteld, morgen afhalen of gratis thuis laten bezorgen.

Fruitverkoop Hamberg

Chalmotweg 1 Kampen

www.thuisfruit.nl