Afbeelding

Talent 'in blessuretijd' ontdekt bij vriendentoernooi Wilsum

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

WILSUM - Sportpark 'De Wijde Blik' is zaterdag 6 juni het decor waar voor de derde maal het ?35+/45+ Vrienden van v.v. Wilsum Toernooi' wordt gehouden door voetbalvereniging Wilsum.

In navolging op het populaire 35+/45+ 7 tegen 7 voetbal heeft Wilsum het initiatief drie jaar geleden genomen dit verder uit te breiden binnen haar vereniging. En  na twee succesvolle edities volgt zaterdagmiddag  dus de derde editie van dit ?sportieve en gezellige toernooi voor nooit ontdekte talenten'. ?Te vroeg gestopte talenten wellicht?, aldus de organisatie. ?En sportieve actieve hobbyisten die graag met mannen van dezelfde leeftijd een balletje willen trappen.?

Er zullen twintig teams aan deelnemen van onder andere  Go-Ahead Kampen,  DOS Kampen, IJVV, VSW, WVF, ZAC, Be Quick, Sv Zalk, 's-Heerenbroek, Sv Lelystad, Vios Vaassen en Wilsum. Er wordt gespeeld in 7-tallen op een half veld, de wedstrijden duren 20 minuten. Er zijn twee 35+ en twee 45+ poules. De aanvang van de eerste wedstrijden is om 13.30 uur en om 17.00 worden de finales  gespeeld. Er wordt gestreden om de eer en een fraaie wisselbeker. Halverwege het programma staat en behendigheidsproef op de agenda. Van ieder team dient een persoon in drie pogingen de bal zo vaak mogelijk in een (Kliko)container te schieten. Ook zal er per leeftijdscategorie een sportiviteitprijs voor het team wat zich gedurende het toernooi het sportiefst heeft onderscheiden.

Na afloop zal het geheel worden opgeluisterd met een drive-in en is er een Rad van Avontuur waarbij de opbrengst gaat naar stichting Duchenne Heroes. Deze organisatie zet zich in voor mensen met spierdystrofie.

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 11 uur geleden