Afbeelding

Ondernemers Glasvezelnetwerk Haatland Kampen

Partnerbijdrages

Na de realisatie van het glasvezelnetwerk op bedrijventerrein Spoorlanden-Zendijk wordt ook op bedrijventerrein Haatland in Kampen een initiatief gestart om ondernemers te voorzien van een zakelijk glasvezel. Het netwerk komt in eigendom van een op te richten Ondernemers Collectief Haatland. Ondernemers kunnen de glasvezel binnen hun pand laten brengen en hebben pas maandelijkse kosten als de vezel ook daadwerkelijk in gebruik wordt genomen.

Omdat het netwerk niet in eigendom is van een commerciële uitbater, betekent dit voor ondernemers dat men tegen voor MKB ondernemers reële kosten kan beschikken over de voordelen van een glasvezelverbinding. Het betreft een open netwerk, aangesloten op de NDIX in Enschede. Via deze glasvezelverbinding kunnen een breed scala aan dienstaanbieders tegen concurrerende prijzen zakelijke diensten aanbieden. Denk daarbij aan een internetverbinding, koppelingen tussen vestigingen (kosteloos via NDIX), telefonie, beveiliging, TV en dergelijke.

Om het initiatief gestalte te geven wordt gezocht naar een drietal vooraanstaande ondernemers op het terrein die de business case namens de ondernemers op Haatland beoordelen en afstemmen op de aanwezige behoefte.

Stuur een mail aan glasvezelhaatland@gmail.com als u op de hoogte wilt blijven middels een nieuwsbrief of deel wilt nemen aan het intitiatief.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 13 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 18 uur geleden