Afbeelding
Aangeleverd

Makkelijk afvallen laat zien hoe makkelijk afvallen eigenlijk is

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Makkelijk Afvallen laat zien dat afvallen allesbehalve moeilijk hoeft te zijn. Dat laat Makkelijk Afvallen (MA) zien door het aanbieden van onder meer recepten, interessante artikelen en succesverhalen die motiverend werken. Op het platform Makkelijk Afvallen vind je ruim 800 koolhydraatarme recepten, terwijl je ook gewoon kunt kiezen voor weekmenu’s voor 50 dagen. Wat Makkelijk Afvallen vooral laat zien is dat je niet altijd enorm veel hoeft te sporten om gewicht te verliezen en dat je wel degelijk af kunt vallen zonder steeds een hongergevoel te ervaren. 

Kies voor het 50 Dagen Afvalplan

Bekend van Makkelijk Afvallen is ondertussen wel het 50 dagen afvalplan. Dit plan omvat gezonde koolhydraatarme recepten. Behalve dat je gemakkelijk afvalt, zul je meer energie ervaren en kun je zomaar twee kilogram per week aan gewicht verliezen. Om dat te bereiken hoef je niet eens te sporten terwijl van honger lijden al helemaal geen sprake is. En de koolhydraatarme diëten die Makkelijk Afvallen biedt zijn nog zeer smaakvol ook. 

MA moet een community zijn van mensen die gemotiveerd zijn om af te vallen

Het gezicht van Makkelijk Afvallen is zonder twijfel Niels Bosman. Bosman heeft een duidelijke missie: hij wil voor 2030 een miljoen mensen helpen bij het bereiken en behouden van een gezond figuur. Bovendien moet Makkelijk Afvallen een community worden van mensen die gemotiveerd zijn om te werken aan gewichtsverlies. Dit moet gebeuren in de overtuiging dat een slank figuur en een goede gezondheid begint bij de juiste voeding. Door vooral gebruik te maken van de expertise van Makkelijk Afvallen, weet straks iedereen wat gezonder voeding dan precies is. Het is de bedoeling dat je met Makkelijk Afvallen wél de juiste keuzes maakt. 

Periodes van eten en van vasten

MA kan je ook helpen met intermittent fasting, door het aanbieden van een vasten schema. Deze manier van vasten is ondertussen wereldwijd erg populair en een doeltreffende manier om gewicht te verliezen. Je wisselt korte periodes van eten af met periodes van vasten en verliest zo effectief gewicht. Deze methode gaat niet zozeer over wat je eet of mag eten. Het is dus ook geen dieet. Het heeft echter vooral te maken met wanneer je precies eet. Je kunt dagen indelen in blokken, terwijl je ook kunt kiezen de week op te delen in dagen dat je wel en dagen dat je gewoon niet eet. 

De behaalde resultaten zijn goed te noemen

Ook de bekende Hollywoodsterren hebben ondertussen deze methode ontdekt en zijn enthousiast. Intermittent fasting kun je op verschillende manieren toepassen. Zo kun je de dag indelen in blokken, of deel je de week in waarbij je op bepaalde dagen wel en op bepaalde dagen niet eet. Omdat je met een tijdsframe werkt waarin je wel mag eten valt het met het hongergevoel reuze mee. Ook als je besluit bepaalde dagen niet te eten zul je verrast zijn hoe snel je lichaam aan die situatie went. De behaalde resultaten met deze manier van afvallen zijn buitengewoon goed te noemen.