Afbeelding
Aangeleverd

Klanten vertellen over Sport-inn Kampen!

Partnerbijdrages

12 juli geeft eigenaar Nico Overgoor letterlijk ‘het stokje door’ aan de nieuwe eigenaar: Jos van der Kamp. Met een tevreden en gerust gevoel, want de sportwinkel is in goede handen bij Jos en zijn team. Dat vinden ook de klanten!

Enorm tevreden klant aan het woord

Martin Boersma uit Kampen vertelt: “Als je mij vraagt waarom ik graag bij Sport-inn kom, dan kan ik natuurlijk beginnen over het ruime assortiment of de goede adviezen, maar dat doe ik niet. Hoewel daar helemaal niets mis mee is overigens hoor. Maar de reden dat ik graag bij Sport-inn kom is dat daar gewoon ‘toffe peren’ werken. Met Noortje voorop natuurlijk, dat is een topper! Stuk voor stuk werken er aardige gasten. Dat is zelfs voor een wat solitaire hardloper, als ik, erg prettig. Toen ik 50 werd heb ik een voor mij emotioneel beladen marathon in Rotterdam gelopen. Die marathon liep ik in een shirt met Sport-inn op de borst. Dat zegt volgens mij wel alles!”

Van harte welkom

Ook op zoek naar goed advies en een uitgebreid assortiment sportkleding en -artikelen? Bezoek Sport-inn Kampen!

Oudestraat 128
Kampen(038) 331 55 34
https://sport-inn-kampen.jouwsportzaak.nl/kampen/

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 9 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 11 uur geleden