Afbeelding
Aangeleverd.

Mag je zomaar een inrijpoort plaatsen bij je oprit?

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De zomer staat weer voor de deur en na een lange lockdown, mogen we eindelijk weer op reis. Heel veel mensen zullen alvast een mooie vakantie hebben geboekt. De vakantieperiode is echter ook de tijd waarin de meeste inbraken plaatsvinden en daarom is het goed om te kijken of jouw woning wel zo veilig is als dat je dacht. Een van dingen die je kunt doen om te zorgen dat jouw woning beter beveiligd is tegen ongenode gasten, is door het plaatsen van een inrijpoort. Een goede inrijpoort zorgt er namelijk voor dat indringers niet zomaar op je erf kunnen komen omdat zij bij de grens ervan al tegengehouden worden.

Wanneer kun je een inrijpoort plaatsen?

Je kunt altijd een inrijpoort plaatsen, maar je moet soms rekening houden met de hoogte ervan. De doorsnee hekken mogen echter zonder vergunning worden geplaatst. Je doet er daarom verstandig aan om een keer te kijken waar je meer informatie over de mogelijkheden kunt vinden wanneer het over hekwerken gaat. Informeer een keer bij de specialisten van MT Hekwerken. Deze mensen kunnen je alle soorten hekken leveren die je nodig hebt om je huis niet alleen veiliger te maken, maar om hem ook beter uit de verf te laten komen.

Een hekwerk zorgt niet alleen voor veiligheid, het staat ook erg mooi

Sommige mensen denken bij een hekwerk alleen maar aan veiligheid, maar een goed hek brengt ook een stuk esthetiek met zich mee. Een goed hek is als een lijst om een mooi schilderij; beide versterken elkaar. Kijk daarom eens of je meer informatie kunt vinden bij de mensen van MT Hekwerken over welke hekken er allemaal beschikbaar zijn. Je kunt namelijk kiezen voor een heel rechttoe-rechtaan hek, maar je kunt ook kiezen voor een stijlvol sierhekwerk. Met dit hek sla je twee vliegen in een klap: je houdt indringers op afstand en je zorgt ervoor dat je woning de uitstraling krijgt die het verdient. De specialisten van MT Hekwerken kunnen een hek voor je op maat leveren dus alles is mogelijk.

Wil je een elektrisch hek?

Mocht je optimaal gemak willen, dan kun je kiezen voor een elektrische poort. Daardoor hoef je niet meer in of uit de wagen te stappen wanneer je door de poort wilt gaan. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je de poort met een druk op de knop openen waarna je het erf op of af kunt rijden. Je kunt altijd meerdere afstandsbedieningen krijgen zodat iedereen die de poort regelmatig gebruikt, een exemplaar kan krijgen. Dat maakt dergelijke poorten ook heel geschikt voor bedrijven die graag een goede inrijpoort willen plaatsen op hun terrein.

Wil je advies op maat?

Mocht je nog niet helemaal weten welk hekwerk voor jou het beste is, dan kun je een keer contact opnemen met de specialisten van MT Hekwerken voor meer informatie. Deze specialisten kunnen jou precies vertellen wat er allemaal mogelijk is.