Afbeelding
Aangeleverd

Deze apparaten kan een witgoed monteur voor u repareren

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Witgoed, iedere Nederlander heeft er inmiddels behoorlijk wat van in huis. Toch doet deze term niet bij iedereen direct een belletje rinkelen. Witgoed is niets anders dan een term die gebruikt wordt om elektrische klein- en groothuishoudelijke apparatuur aan te duiden. De wasmachine, droger, koelkast en vaatwasser zijn voorbeelden van witgoed. Doordat we deze apparaten vrijwel dagelijks gebruiken, vragen we er behoorlijk veel van. Hierdoor kan een apparaat sneuvelen. Heeft u een kapot witgoedapparaat? Schakel dan een witgoed monteur in. Hij krijgt het apparaat vaak weer aan de praat. Twijfelt u of u zo’n monteur in kunt schakelen? Wij vertellen u hier welke apparaten hij voor u kan repareren.

1. Wasmachine

Start uw wasmachine niet meer nadat u een programma heeft geselecteerd? Dan zorgt dit vast en zeker voor de nodige frustraties. Logisch, want uw kleding wordt dan immers niet meer schoon. Reden genoeg om een witgoed monteur in te schakelen. In negen van de tien gevallen slaagt hij erin om uw wasmachine te repareren. Het defect wordt namelijk vaak veroorzaakt door een kapot onderdeel. U kunt het apparaat vaak weer gebruiken als de witgoed monteur het onderdeel vervangt.

2. Droger

Veel mensen hebben tegenwoordig een droger thuis. Niet gek, want met dit apparaat is uw schone was binnen de kortste keren droog. Gebruikt u uw droger vrijwel dagelijks? Dan is het bijzonder vervelend als het apparaat ineens niet meer werkt. Het duurt dan namelijk aanzienlijk langer voordat jouw was droog wordt. Neem daarom contact op met een witgoed monteur. Hij kent drogers door en door, waardoor hij snel weet wat het apparaat mankeert. Vaak kan hij uw droger direct repareren, zodat u hem weer kunt gebruiken.

3. Vaatwasser

Naast de wasmachine en droger wordt een vaatwasser ook veelvuldig gebruikt. Dankzij dit apparaat hoeven we glazen, borden en bestek namelijk niet meer met de hand af te wassen. Althans, niet als de vaatwasser gewoon werkt. Helaas kan dit apparaat het van het ene op het andere moment begeven. Bijzonder vervelend, want uw vaat wordt hierdoor niet meer schoon. Een witgoed monteur kan dit probleem vaak verhelpen. Schroom daarom niet om zo’n professional in te schakelen als er iets mankeert aan uw vaatwasser.

 Zelf witgoed repareren

Zoals u hierboven kon lezen, kan een witgoed monteur verschillende apparaten repareren. Nadeel van zo’n monteur is alleen dat u er geld voor betaalt. Daarom proberen veel mensen een defect apparaat eerst zelf te repareren. Is er sprake van een storing? Richt u dan tot het display om te zien wat het apparaat mankeert. Vaak wordt hierop een foutcode weergeven. Zoek eerst uit wat deze foutcode betekent en kijk of dit een probleem is dat u zelf kunt verhelpen. Is dit niet het geval? Dan zit er niets anders op dan een witgoed monteur inschakelen.