Afbeelding

Faillissementsuitverkoop Tuincentrum Koster

Partnerbijdrages

IJSSELMUIDEN - De complete voorraad van Tuincentrum Koster v.o.f. in IJsselmuiden wordt verkocht. Na het faillissement van het tuincentrum worden op 6 april alle voorraden te koop aangeboden met kortingen tot 70 procent. 

De rechtbank Overrijssel heeft in december vorig jaar het faillissement van Tuincentrum Koster v.o.f. uitgesproken en mr. M. Volkerink van Van der Kolk & Volkerink advocaten in Kampen, als curator aangesteld. Het tuincentrum was een familiebedrijf en is al sinds jaar en dag gevestigd in IJsselmuiden. 

Op Tweede paasdag, maandag 6 april wordt er bij Tuincentrum Koster v.o.f. aan de Oosterlandenweg 2 in IJsselmuiden een faillissementsuitverkoop gehouden van 9.00 tot 17.00 uur.
De faillissementsuitverkoop duurt slechts één dag en alléén op deze dag wordt de complete voorraad bestaande uit luxe tuinbeelden, potterie, fonteinen, natuurstenen kunstwerken, tuinmeubilair, parasols, buitenhaarden, barbecues, bestratingmateriaal, vijverpompen, regentonnen, decoratiemateriaal, zonnewijzers, en meer met kortingen tot 70 procent te koop aangeboden.

Via de website www.uniekinbeelden.nl kan men een impressie krijgen van een select aantal tuinbeelden en kunstwerken.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 13 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 18 uur geleden