Afbeelding
Aangeleverd

Bij Beautysalon Pure Priscilla draait alles om huidverbetering

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Beautysalon Pure Priscilla is gespecialiseerd in huidverbetering, waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. De schoonheidssalon is sinds maart gevestigd aan de Ambachtsstraat 1F. En dat bevalt eigenaresse Priscilla van der Zande zeer goed. “Ik ben hier helemaal op m’n plek. Hier wil ik voor langere tijd blijven en eventueel uitbreiden.”

Priscilla van der Zande begon in 2019 met Beautysalon Pure Priscilla in Zwolle. Vervolgens verhuisde ze met haar bedrijf naar IJsselmuiden, maar al snel gooide het coronavirus roet in het eten. Daarna kreeg ze een ruimte aangeboden in het pand van Tanning Zonnestudio. “Deze kans heb ik met beide handen aangepakt.”

Priscilla richt zich met diverse behandelingen op huidverbetering voor verschillende huidtypes. Met verschillende manieren biedt ze uitkomst voor mensen die last hebben van bijvoorbeeld acne, een vette huid of een droge huid. “Als de klant hier komt, doe ik eerst een huidanalyse. Daarna geef ik een advies en vervolgens passen we de behandeling op maat aan.”

Beautysalon Pure Priscilla is gespecialiseerd in cryolipolyse. Met deze methode verlies je vet en krijg je bovendien een stralende huid. Via een machine wordt vetrolletjes verwijderd door vetcellen te koelen. “Het gaat van 40 graden naar -9. Daardoor worden de vetcellen gekristalliseerd en op natuurlijke wijze afgevoerd”, zegt Priscilla. Via een aantrekkelijke welkomstaanbieding is deze behandeling tijdelijk een stuk voordeliger. “Bij de eerste behandeling betalen mensen tijdelijk 98 euro per kop (per plaatsing)”, aldus Priscilla, die benadrukt dat de behandeling geschikt is voor mannen en vrouwen. “Deze behandeling is echt een hardloper. Mensen zijner super enthousiast over.”

Daarnaast kan men ook bij Beautysalon Pure Priscilla terecht voor epileren, harsen, verven, massages en HennaBrows. Laatst genoemde behandeling is de nieuwste trend op wenkbrauw gebied. “Hierbij verf je de huid ook mee. Dat geeft een voller effect”, besluit Priscilla.

Beautysalon Pure Priscilla
Ambachtsstraat 1F
Kampen
Tel: 06 398 557 73
www.beautysalonpurepriscilla.nl

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 17 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 22 uur geleden