Couperose

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

COUPEROSE

Een rode blos op de wangen staat gezond, zegt men, maar een aanhoudende roodheid kan vervelend en zelfs pijnlijk zijn.
Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 60 procent van de Nederlandse vrouwen tussen de 30 en 50 jaar hier in meer of mindere mate last van heeft en denkt dat er ook niets aan te doen is. Maar niets is minder waar. Bij huidinstituut Etoile in Dronten worden deze storende adertjes heel veilig en zorgvuldig verwijderd.

Maar wat is couperose nu precies?
Iedereen heeft een fijn netwerk van haarvaatjes die de huid voeden. Dit is normaal gesproken onzichtbaar, maar de huid kan ook rood kleuren door stuwing in de adertjes. Dit wordt veroorzaakt door externe prikkels, zoals wisseling van temperaturen, extreem koud/ warm, alcoholgebruik, gekruid voedsel, koffie. Of door interne invloeden, zoals hormonale schommelingen en verslapping van het bindweefsel. Als de roodheid niet meer wegtrekt dan is er sprake van couperose of rosacea. Bij rosacea voelt de huid pijnlijk aan en er kunnen er bultjes en pukkeltjes ontstaan en is het vaak raadzaam om een arts te raadplegen.
Bij couperose gaat het om een verwijding van de bloedvaatjes in de huid, die zichtbaar zijn op de wangen, neus of kin en die kunnen worden verwijderd met apparatuur. Met een klein naaldje en warmte worden de adertjes aangetipt, waardoor het bloed wat in de adertjes blijft staan als het ware wordt versmolten. De naald blijft op de huid en niet in de huid. Deze methode maakt dat het minder gevoelig is voor de klant.

Het is zeer belangrijk om de huid goed te beschermen en de huid zo min mogelijk te irriteren. Kies voor een goede huidverzorging met de biologische producten van EMOTION uit Italië. De beste serums met Tea-tree olie geven verzorging voor de rode, gevoelige huid en bij het herstel van de vochtbalans. Daarnaast is het ook essentieel om de huid te beschermen tegen UV-straling en een regelmatige bindweefselverstevigende behandeling te ondergaan bij de huidspecialist en schoonheidsspecialist Marloes van huidinstituut Etoile in Dronten. Zo wordt de oorzaak en het gevolg aangepakt van de couperose.
BEL voor een PROEFbehandeling , het eerste adertje is voor onze rekening of BEL voor een GRATIS advies.
0321-382552 of zie de website http://www.huidinstituutetoile.nl

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 18 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 28 mrt, 08:00