Carnavalsweekend komt dichterbij

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

KAMPEN ? ?We gaan er tegen aan!' is het thema van het carnavalsweekend van 2015 dat over een kleine drie weken los zal barsten. Onder leiding van prins Koetje de Eerste, zijn adjudantes Milouska en Esther, de raad van elf en alle carnavalsvierders belooft het een bijzonder weekend te worden.

De organisatie: ?Op zondagmiddag 8 februari beginnen we met het welbekende Preuvenement in Snookercentrum De Hagen, aanvang 14.00 uur. De toegang is gratis. Op zaterdagmiddag 14 februari vindt het kindercarnaval plaats onder leiding van prinses Romy. Met haar adjudantes Kim en Roxan zal zij deze kindermiddag voorzien van de juiste feeststemming. Het feest vindt plaats van 13.30 tot 16.00 uur. Kaarten kosten drie euro en zijn alleen verkrijgbaar aan de zaal.?

Het ?altijd spetterende Hanzebal' vindt plaats op zaterdagavond 14 februari in residence De Leuke Hanzestad. ?Tijdens dit bal zullen diverse artiesten de avond tot een muzikaal hoogtepunt brengen. Kaarten voor het Hanzebal kosten in de voorverkoop vijftien euro en zijn verkrijgbaar bij Trendy Woman, Café de Unie, Snackbar Mulder en Snookercentrum De Hagen. Kaarten aan de zaal kosten 17,50 euro. Op zondagavond 15 februari feesten we gezellig verder tijdens het Uienbal in Snookercentrum De Hagen. Kaarten voor het Uienbal kosten 7,50 euro en zijn alleen aan de zaal verkrijgbaar. Ben je er na dit fantastische weekend nog steeds niet klaar mee dan houden we op maandagmiddag 16 februari nog een leuke afterparty in Café de Unie. Alaaf!?, zo besluit de organisatie.

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00