Afbeelding
Aangeleverd

Musthaves voor de winter

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Nu de temperaturen weer zakken en zon zich iets minder vaak laat zien is het een goed moment om je winterkleding weer tevoorschijn te toveren. Maar voordat je die dikke trui van drie jaar geleden, waar het model eigenlijk wel een beetje uit is, uit de kast haalt vertellen wij je graag wat er niet mag ontbreken in jouw wintergarderobe.

Coltrui

De coltrui: een item dat in geen enkele kledingkast mag ontbreken. Want zowel voor mannen, als voor vrouwen is dit een tijdloos item dat eindeloos gecombineert kan worden. Coltruien vind je in effen kleuren en leuke printjes, aansluitend of juist in een wat wijder model en van katoen of juist lekker gebreid. Om een outfit wat warmer te maken trek je een katoenen coltrui aan onder je andere trui of trek je een t-shirt aan onder je gebreide coltrui. 

Maxi jurken

Sinds een paar jaar weer populairder in de modewereld: de maxi jurken. Waar je ze zomers combineert met zonnebril en leuke sandaaltjes, combineer je ze in de winter met een paar sneakers of stoere boots. Ook maxi jurken lenen zich uitstekend voor een gelaagde look. Je kunt er vaak een onderjurk onder doen en een vest om je look nog iets warmer te maken. 

Flared Broeken

Waar de skinny jean trend ons een flink aantal jaar in zijn greep had, zijn flared broeken sinds een aantal jaar weer terug van weggeweest. Flared broeken komen in verschillende soorten en kleuren. Zo bestaan er flared jeans, flared leggings en flared broeken. Flared leggings bieden uitkomst wanneer je geen zin hebt in een strakke spijkerbroek, maar gaat voor een nonchalante look. Combineer de flared dan met een leuke hoodie en wat sneakers en je bent klaar om te gaan. Voor een dag naar kantoor of naar een zakelijke afspraak kies je bijvoorbeeld voor een zwarte flared broek in combinatie met een blouse en blazer. 

Wide leg jeans

Ook de wide leg jeans zijn sinds dit jaar weer helemaal in. Het is een stoere, wijde broek die vanaf de taille recht naar beneden loopt. Voor een casual look combineer je deze broek met een fijne trui en een paar mooie grove sneakers. Als je er wat chiquer uit wil zien draag je er pumps onder en maak je de look af met wat sieraden en een mooie handtas