Afbeelding

Cafetaria 't Middelpunt open in Broederstraat

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Cafetaria 't Middelpunt aan de Broederstraat 10 is vrijdag officieel geopend. Op de menukaart staan uiteraard alle bekende snacks, maar ook het nieuwe oerfriet. Wethouder Martin Ekker bakte daarvan als openingshandeling de eerste portie onder grote belangstelling van de genodigden.

Aan het roer van 't Middelpunt staat Yvonne ten Hove, die voorheen horecamedewerkster was in zwembad De Steur. Haar partner Renko van Bodegraven is mede-eigenaar van restaurant De Vijfsprong aan de Plantage. Yvonne: ?Dit pand is bekend van snackbar Koopman, die hier jarenlang heeft gezeten. We hebben alles van voor tot achter verbouwd en een frisse uitstraling gegeven. We beschikken zelfs over een binnenterras met uitzicht op de Nieuwe Toren.?
Vanwege de centrale ligging dichtbij de Plantage en Oudestraat, ziet Ten Hove de toekomst van het cafetaria zonnig tegemoet. ?Vandaar onze naam 't Middelpunt, maar het betekent ook dat we onze klanten centraal stellen.? Wethouder Martin Ekker feliciteerde de nieuwe eigenaren: ?Met deze snackbar maken jullie de binnenstad leefbaarder en dringen jullie de leegstand terug. ?
Tot en met 31 januari kunnen klanten profiteren van aantrekkelijke kortingen op de oerfriet, een frikandel of kroket en een huisgemaakte schnitzel met friet. 't Middelpunt beschikt over een aantrekkelijke plateservice en afhalen is ook mogelijk. Op vertoon van hun parkeerbon krijgen klanten die hun bestelling afhalen, hun parkeergeld van maximaal dertig minuten retour.
Openingstijden: maandag tot en met donderdag van 12.00 tot 23.00 uur; vrijdag van 11.00 tot 02.00 uur; zaterdag van 11.00 tot 03.00 uur en zondag van 16.00 tot 23.00 uur. Informatie: www.cafetariamiddelpunt.nl. Facebook: cafetaria 't middelpunt.