Afbeelding

Laatste keer uitreiking Zwem-ABC diploma in zwembad Sonnenberch

Partnerbijdrages

In IJsselmuiden wordt zaterdag 20 december, bij Sportfondsen Kampen BV, voor de laatste keer op een feestelijke manier diploma gezwommen. Per 1 januari 2015 wordt zwembad Sonnenberch overgenomen door een andere exploitant en zal het niet meer een onderdeel zijn van Sportfondsen Kampen BV.

Tijdens de zwemlessen voor het Zwem-ABC leren kinderen alle vaardigheden die nodig zijn bij het zwemmen in zwembaden en open water. Het kind moet zichzelf kunnen redden als het (per ongeluk) in het water terecht komt. De veiligheid en vaardigheid van het kind in het water loopt op met het behalen van de diploma's. Alleen met het complete Zwem-ABC op zak is een kind echt veilig in het water.

Sinds 2002, toen zwembad Sonnenberch onder de vleugels van Sportfondsen kwam, hebben duizenden kinderen een A, B of C diploma behaald. Zwembad Sonnenberch en haar medewerkers hebben daar een grote bijdrage in geleverd.

Voor de kinderen in IJsselmuiden en omstreken hoeft dit niet het einde te zijn van het leren zwemmen in hun directe omgeving; in Kampen staat ook een zwembad waar dezelfde lesactiviteiten gegeven worden die u gewend was in IJsselmuiden. Zwembad De Steur heet iedereen dan ook van harte welkom om lesactiviteiten daar voort te komen zetten.

Wie zijn of haar kind in laat schrijven in de maand januari 2015 voor 2 keer per week drie kwartier zwemles op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag, hoeft geen inschrijfgeld te betalen.

Zwembad De Steur; 038-3316884, info@desteur.nl.