Afbeelding

KOP: Werkis vindt succesvolle verbinding met netwerkevent

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Uitzendbureau Werkis kijkt met genoegen terug op het Werkis Netwerk Event , dat dinsdag 16 december in de Stadsgehoorzaal in Kampen werd gehouden. Met dit soort evenementen wil het bedrijf invulling geven aan haar visie ?verder met werk' door te investeren in netwerken.

Werkis is meer dan een uitzendbureau. Het bedrijf koestert de speciale positie die het inneemt. ?We zijn een bindmiddel tussen bedrijfsleven en particulieren?, aldus eigenaar Gerben Post van Werkis. Deze positie biedt kansen, die het bedrijf volledig wil benutten. Daarom heeft Werkis veel geïnvesteerd in netwerken en heeft het veel partners aan zich weten te binden. Door ?oprecht' interesse in elkaar te tonen kan veel worden bereikt. Zoals een lijst met voordeelaanbiedingen van alle deelnemende partners. ?Praktisch Werkis Voordeel', heet zoiets. En natuurlijk is het Werkis Netwerk Event een goed voorbeeld.

Hiermee bood Werkis haar partners afgelopen dinsdag een podium om verbindingen te leggen.
Het Werkis Netwerk Event bestond uit twee delen. In het eerste gedeelte kwam een aantal gastsprekers aan bod. Hans Kazan vertelde over zijn ondernemende kant. Directeur Arjan Jansen van PEC Zwolle kwam aan het woord over de maatschappelijke verantwoordelijkheid van de Zwolse eredivisionist. Bedrijfskundige en schrijver Ben Tichelaar verzorgde een presentatie over gedragsverandering en Pieter de Rijk hield een hilarische fake-speech, waarin hij de Duitse minister van Economische Samenwerking en Ontwikkeling, Gerd Müller, imiteerde.

In het tweede gedeelte kregen alle partners van Werkis de gelegenheid om zich met een banner te presenteren in de Foyer van de Stadsgehoorzaal . Speciaal voor het netwerkevent leverden de meeste partners een bijdrage voor de ?Goodie Bag', zodat alle bezoekers met een rijk gevulde tas naar huis vertrokken.

Foto: Rein Teune

Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 10 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 18 uur geleden
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
Afbeelding
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05