Afbeelding
Aangeleverd.

Hanze Staete feliciteert nieuwe bewoners Het Kalmoes

Partnerbijdrages

Onlangs heeft Hanze Staete Makelaardij de bewoners aan Het Kalmoes gefeliciteerd met de oplevering van hun nieuwe woning. Na de succesvolle verkoop die snel tot stand was gekomen was het voor de toekomstige eigenaren nog wel even wachten voordat de woningen klaar waren. Het resultaat is werkelijk prachtig geworden! Hanze Staete Makelaardij wenst alle bewoners nogmaals heel veel woonplezier toe.

De woningmarkt beleeft momenteel roerige tijden. Woningen staan maar voor een zeer korte periode te koop. Het aanbod van nieuwe woningen is minimaal. De biedingen stapelen zich op waarbij het ene voorstel nog mooier is dan het andere voorstel. Dit is natuurlijk fantastisch voor de verkopers. Maar hoe zit het met de kopers?

Het komt regelmatig voor dat kopers geen voorwaarden opnemen bij het uitbrengen van een bieding terwijl er voor hen maar weinig zekerheid is. De woning wordt regelmatig ver boven de marktwaarde aangekocht, of er wordt een woning aangekocht waar toch iets meer haken en ogen aan zitten dan verwacht. Wil je als koper goed beslagen ten ijs komen dan kan Hanze Staete Makelaardij je hier mee helpen. We kijken graag met je mee naar bijvoorbeeld de marktwaarde of de valkuilen waar je als kijker op moet letten tijdens je bezichtiging. We kunnen dit digitaal voor je regelen, maar we kunnen natuurlijk ook met je meegaan.

Is verkopen van je woning geen mogelijkheid of optie? Misschien is herfinanciering of het verbouwen van de woning een goede mogelijkheid. Ook hierbij kan Hanze Staete Makelaardij je helpen door het verzorgen van een accurate taxatie.

Dit is een partnerbijdrage van Hanze Staete Makelaardij.

Ineke Smits