Afbeelding
Liesbeth v.Asselt

Speciale showdagen bij Van den Berg Interieur

Partnerbijdrages

Een ongekende keuze zin elke stijl, van klassiek tot modern. Op het gebied van tapijten en gordijnen is bij Van den Berg Interieur een ruim assortiment, aangevuld met een breed scala pvc, laminaat, vinyl, raamdecoratie, enzovoort.

?We hebben volop keus voor elk interieur en elk budget? aldus Karstjan van den Berg die samen met broer Christiaan het veelzijdige bedrijf in IJsselmuiden runt.

Vanaf donderdag 18 december tot en met zaterdag 3 januari worden de jaarlijkse Showdagen gehouden en tijdens deze dagen kan de klant profiteren van diverse aanbiedingen en is er voor elke bezoeker een leuke attentie. Op alle afdelingen zijn interessante acties.

?Als interieurspeciaalzaak willen wij altijd het beste voor de klant. Het product moet bij de klant passen. Moet geschikt zijn voor het doel waarvoor het gebruikt gaat worden. Goede productinformatie en kleuradvies zijn daarbij erg belangrijk. We helpen de klant daarmee graag op weg en stalen kunnen rustig ook mee naar huis genomen worden. In de eigen woning komen kleuren vaak weer anders tot zijn recht.?

?We werken met een vast team in de buitendienst voor het opmeten en plaatsen/leggen van de producten. Dit zijn al jarenlang dezelfde vertrouwde gezichten? vertelt Christiaan. Men is van harte welkom bij Van den Berg Interieur aan de Baan 10 in IJsselmuiden, tel: (038) 331 37 61. Zie ook de advertentie elders in deze krant en de website www.vandenberginterieur.nl

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.